Ima li ko mozda da mi posalje cijeli ravilnik o takmicenju Formule 1? Ako ima neka poslaje na mail [email protected]
Printable View
Ima li ko mozda da mi posalje cijeli ravilnik o takmicenju Formule 1? Ako ima neka poslaje na mail [email protected]
Ima li iko ovaj pravilnik o formuli 1 kompletan ljudji???????????
idi na sajt fie pa trazi ja sam ima komplet za proslu godinu u pdf formatu al sam ga obrisa
imas na f1.com sve sto te interesuje jedini uslov je da znas engleski :) ili nekog ko ce ti to prevesti :wink:Quote:
Originally Posted by hercules
Ma znam engleski wrhunski samo nisam mogao da ga nadjem u jednom komadu nego sve nesto parcijalno. Ako bi mi ga nasao neko cijeloga i poslao bio bihmu zahvalan. :D
A ka' da nije dosta sto me ispizdjuju rezultati ove sezone, nego se danas, posle neprospavane noci (Bokeshka, eh), digoh u 14h da gledam trku. RTCG2 naravno nedeljno popodne prenosi :evil: , al sam se ionako vise oslanjaio na Top Albania Channel, kad i njima puche signal 5 min posle starta, i nije se vracao. I onda snimak (a nisu mogli ranije!) na RTCG2 u 01h, kad sam vec znao rezultate, al ajd reko da odgledam, kad spikera ko da nije ni bilo, svaka deseta mu se cuje, ostalo ugushe zvukovi motora i sl. Pa tog tonca bi stvarno trebalo linchovat, ili otpushtit u najmanju ruku! :evil: :!: Za malo ne utulih TV i podjoh da spavam :P
patuljasti, vala nikad nisam zamrzio onoga Sabriju ka juce, odma da ti priznam. i ja kao i ti obrnuh drugi, posliju buuuuuurne bokeske veceri, nikakav, nenapsvan, polupjan jos.... kad Sabrija melje li melje o seoskom turizmu...
nekako se odgegah do grada te $edosmo u kafic da gledamo, tamo HRT prenosi u sve 16, a sam sio Raikonenov McLaren digose na `pomocne tockove` i izvukose ga napolje...
e da ocu docekat ove sezone jednom da vidim Kimija na podijum(najvisi)
Ja sam pratio trku i slushao sam samo grmljavinu V10 motora a spiker kao da je imao ***** u usta! Brooka!
A dobar je onaj prenos bio, wrhunski. Onaj komentator je swe ispratio pa i prasinu na start. i traze pretplatu da im placam, e ne poslije onoog sinoc wala. Rezultati. Heh. Ljudi ce pretec sergeja bubku u obarnju rekorda. Toliko za sad.
mene je owo odawno postalo dosadno gledat...
A ljudiiii, vidio sam Sata kako tjera motor do 19230 rpm, josh nisam vidio tako neshto!
A dzabe im je sve dok je Big Boss SCHUMI tu :D
Ma Sato je debil, koji ce brzo zawrsit kao sena ako nastavi, vidi mu se po motoru koliko izdrzi i koliko sudara napravi. Ferrari, Schumi - misle li ti ljudi pustit nekoga da ih ponijedi :o) :D
Izgleda da samo tako drugi i mogu da pobede :twisted:
Sad za sad čelo je crvene boje! Ali ne znam do kad!
Crveni su na celo josh... dok je owoga idealnog tima, a 80% i poslije :D
Kako dosadno, ne zezaj bre, vidis kakva je borba za ................ drugo mjesto :D :lol:
mislis trece :)
Prvo i drugo je rezervisano!
e kako ovaj McLaren nema bolid da valja.... drukcije bi se odje pricalo :P
Dobro 2,3 vazno je da ima neke borbe :D a ima borbe, Sumi se bori sa samim sobom i svojim rekordima :lol:
da baba ima muda bila bi djed ;) e kako volim ovakve izjave :)Quote:
Originally Posted by ice
:lolblue: :yipiiii: :lolblue: E kako se ismijah kad vidjeh ovo! :bravo:Quote:
Originally Posted by E_K_V
A dobar je onaj meklaren....................bio tamo neke 98 ili 99. Zaboravismo kad je to bilo bre. :D :D :D :) :) :lol: :lol:
Ko li ce dobit na ovu trku u nedelju da mi je znat, a ono sumijeva favorite staza :D :D :lol: :lol: