Ništa od ovoga ne bi bilo da je sudija dao faul za Inter nad Sančezom kod prvog gola.
Ali ko im je kriv kad usrase sve dobro sto su uradili u mecu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ništa od ovoga ne bi bilo da je sudija dao faul za Inter nad Sančezom kod prvog gola.
Ali ko im je kriv kad usrase sve dobro sto su uradili u mecu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dominacija Milana u drugom pol, toliko samo
Vidji Tea klosara [emoji23]
Piski breeee :) samaranje
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
ovaj meč je pokazatelj razlike između vrhunskog trenera kakav je Conte i jednog dobrog (ali nikad na top nivou) Inzaghia. Conte bi ligu ugasio sa 15 bodova prednosti sa ovakvim protivnicima. Giroud klasa. ne znam čemu da se nada odbrana Intera protiv Salaha i Manea
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Pioliju doživotni ugovor.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Biram Inzagija prije kontea i to odma' nakon ovog ovakvog meca. Nece on ovo ponavljat ljudi, covjek ulazi u prvu ligu trenera, konte je 10 generacija stariji tu... Inzagi je talentovan trener, malo je 'cvikao' ali nije mu to u dnk...
Inzagi > Konte sto se mene tice [emoji110]
Kakvo pljaskanje
Sto ces veceras neka da ga plati,a tripleta?
Pospremise vas,na vas stadion....
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Op, op, zakuvalo se
Nece ni Inter ni Milan osvojit. Napoli ovo uzima, borice se do kraja sa Juventusom. Napoli nam sledece kolo daje 4 komada i to pjeske, najjaci su. Ne no Inzagi da osvoji prvenstvo, nikad vagine nisu osvajale Skudeto
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Daleko je Konte od vagine jer njemu nikad ne bi palo na pamet da mijenja Perisica Dimarcom
Sad se sjetih da nam je Inzagi trener koji se na 1:0 povlaci da cuva rezultat i shvatih da nema tu srece
Kada je osvojio super kup nije bio vagina...
Cccc
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
Duško, Duško, što to činiš tamo?
Atalanta se sama crta za preskakanje na 4 mjesto.
Sa i bez duška gledaće u leđa milanu i interu narednih sezona
loš je vele Vlahović. kakav igrač, najbolje pojačanje Juvea u poslednje vrijeme
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
@miha jesi to posta vidovit? :)
Brzo ce se miha nervirat i ako mu ne zelim to :)
meni je potpuno nejasno iko ko je ikad gledao fudbal može da pomisli da dule nije klasa,ma koliko da je ozlojeđen