На згради РАДе тробојка (локални партизани).
Заузета лука у Одеси.
Војни колапс Украјине у најави...
Printable View
На згради РАДе тробојка (локални партизани).
Заузета лука у Одеси.
Војни колапс Украјине у најави...
Mislim da ce za neki rimejk filma "lepa sela lepo gore" biti za najnoviju vijest sa ratišta "Rusi prošetali kroz Kijev" umjesto Bugari kroz Sofiju.
Neka ovo potraje jedno mjesec dana i ima Ukrajina da se obnavlja jedno 50-ak godina.
Zamislite samo sto bi se desilo prije neku godinu da su "proevropejci" dosli na vlast u bjelorusiji :)
Dođoše kaćuške na granice Sssr-a, samo sto vise nije sssr nego bas Rusija.
Ja da sam Putin sigurno ne bih cekao da mi komsija pravi svinjac i kokosinjac na granicu imanja i cekao da mi taj problem rijesi drugi komsija koji ovom istom dostavlja materijal za gradnju istog ili onog koji je posao na stočnu pijacu da kupi kokoske i krave i da cekam da ga sprijece njegovi iz kuće :)
Lekcija price oces kakis bez papira, budi spreman da brises prstom.
Umjesto da vode ukrajine rade na korupciji, kriminalu i izbavljanju zemlje iz pljačke koja traje od raspada sssr-a oni prijete komšiji koji je na bensedine :)
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Гостомел сикјурд...
Креће ваздушни мост са Псковом гдје на писти рула 18 Ил-76 спремних за укрцавање.
Rusi navodno zauzeli Cernobil.
Vučić i njegovi mediji kažu da nisu.
https://www.b92.net/info/vesti/index...nav_id=2111056
Quote:
Predali se
Čitava brigada ruskih vojnika predala se ukrajinskim snagama kod Černobilja, javlja narednik vojske Ukrajine.
"Niko nije mislio da vas ubije, ovde smo da prikupimo informacije", rekao je ruski zvaničnik.
Čitava 74. motorizovana brigada Rusije se predala.
Руске сушке изнад Кијева.
Нема дејстава....
Ruska vojska zauzima bivšu nuklearnu elektranu Černobilj, zauzeli su i aerodrom sjeverno od Kijeva. U Moskvi uhapšeno preko 300 ljudi zbog demonstracija protiv invazije. 18 transportnih aviona (IL-76) ruske vojske leti ka Kijevu (pretpostavlja se da padobrancima). U 20 časova sastanak poslije kojeg će se znati konkretni potezi EU.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nema ništa čudno, Černobil je između Kijeva i bjeloruske granice najkraćom linijom. Samo je na putu.
Radijacija liše rijetkih mjesta nije opasna. Turisti su obilazili Zonu redovno.
Nema smisla vjerovati samoprijavljenim uspjesima ni jednih ni drugih.
Ja vjerujem samo geolociranom foto/video materijalu.
ima mnogo lažnih vijesti sa svake strane
Bilo bi pozeljno da se ubuduce napise nesto korisno o samoj situaciji i po mogucnosti sto manje kriticnih linkova tj lazne propagande.
Ima ih dosta i na ovom forumu. Svi koji su na ovoj temi komentarisali sa nekom lijevom pricom "ali Amerika i NATO" su se u stvari obradovali ruskoj agresiji. Jedva su docekali monstrumi. Samo da se krv prolije. Neki se samozadovoljavaju na tu ideju, izgleda. I vrlo se lako moze dokazati da podrzavaju rusku agresiju.
Cak i ako neko mrzi Ameriku i NATO iz dna duse, to ne znaci da ne mogu da osude Rusiju za napad na Ukrajinu. Jedini razlog za odbijanje takve osude je podrska invaziji. A da bi podrzavao ovu invaziju moras da budes monstrum, idiot i licemjer u paketu.
Predsjednik Ukrajne saopštio da je ruska vojska zauzela aerodrom Gostomel. Velika Britanija pokrenula drugi paket sankcija.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
To "nismo znali" ce biti prije nego izađu iz Ukrajine ili posle?
Prije ce biti da ovo "nismo znali" ce da se zapitaju oni koji su čitavo vrijeme davali podršku da brat bratu zabija prst u oko. A mozda se i mali brat zapita kako "nije znao" i nije vidio da mu veliki brat dolazi sa sve toljagom u rukama.
Bojim se da ce posle ovog čina Ukrajina ostati na npr pašaluk upoređujući je sa današnjim stanjem.
Agresor ili ne, Ukrajina je dobila po rebrima i to će ih skupo koštat jer posle ovog iskljucivo su samo oni na gubitku.
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Ono mi je izgledalo kao kad su velji influenseri po Instagramu i FB-u kačili zastave hrancuske [emoji846]
Na ovom forumu se ne može voditi normalna diskusija. Odmah se naprave dva tabora i udri do besvijesti. Ovi se uhvatili priče kako je samo jedna strana kriva i kako je neko monstrum jer podržava agresiju i ubijanje civila , a niko slovo o tome nije napisao. A druga strana samo kontrira i bocka građaniste sa foruma. Pakao.
Sent from my KB2003 using Tapatalk