Mene samo zabrinjava zasto se Dajkovic i Milacic do sad nisu ponudili policiji da ih uhapsi. Sjutra je njihov dan ja mislim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Mene samo zabrinjava zasto se Dajkovic i Milacic do sad nisu ponudili policiji da ih uhapsi. Sjutra je njihov dan ja mislim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pod obavezno, e su hapšeno zbog parkiranog auta, nije fora da sad ne stradaju. No nisu oni bitni, treba da nas zabrinjava što mnogi ođe mogu bit uhapšeni, kako je krenulo ovo sa litijama, koronom i ovom hajdučijom, hapsi se običan narod a banda krade i bogati se. A vidimo da neki to aminuju a smeta im što neko ima neko državljanstvo drugo, čuš.
To je taj kapacitet i emancipatorska uloga u drustvu sina saveznog ministra odbrane SRJ.
A valjao mu je prije manje od 2 godine dok je glasao za njega i isao po OdupriSe protestima rame uz rame sa Pavicevicem.
Bulatović: Vrijeđali me, prijetili meni i mojoj djeci
https://www.portalanalitika.me/clana...-i-mojoj-djeci
Naime, 16.06.2020. godine u 17.06 sati, Bulatović je primio telefonski poziv od Dragana Krapovića, koji mu je eksplicitno, pred više svjedoka, zaprijetio da će, ukoliko policija bude reagovala, članovi Demokrata ga tražiti po gradu i upotrijebiti silu. I to ne samo u Budvi, već i u cijeloj Crnoj Gori da će se napraviti haos.
‚‚ Ja sam mu rekao da ovo lično smatram prijetnjom i da ću se prema tome odnositi u daljem postupcima'', naveo je Bulatović.
dzaba sve u krug se vrti, isti ljudi odlaze i dolaze na vlast...jebiga taki smo...ne moze ovdje nikada biti bolje osim ako nisi krimos ili rijaliti zvijezda..
Predizborni spot SNS me podsjeti da i DPS ce mozda da iskoristi nesto slicno [emoji23][emoji23][emoji23]
https://www.youtube.com/watch?v=IL-w...ature=youtu.be
Sto bi rekao onaj komicar rekao familijo bem ti vek u koji se rodih ...
Predsjednik Opštine Budva Marko Carević stigao je ispred zgrade Skupštine opštine gdje se okupljaju građani.
Na ulazu u zgradu su pripadnici privatne Agencije za obezbjeđenje, koja je i ranije obezbjeđivala opštinsku zgradu, ali pojačano sa desetak pripadnika.
Nedaleko od zgrade SO su i policijski službenici.
Očekuje se dolazak i predsjednika SO Krsta Radovića nakon čega će oni zajedno pokušati da uđu.
Okupljeni su krenuli ka ulazu vrijeđajući Snežanu Kuč (DPS) koja je prema njihovim tvrdnjama već ušla u zgradu Opštine.
Lider Demokrata Mijomir Pejović pozvao je Kuč da izađe iz Opštine.
Zamjenik komandira Centra bezbjednosti Rade Krunić je kazao da mogu svi da uđu na svoja radna mjesta.
Građani su krenuli da ulaze, stiglo je pojačano policijsko obezbjeđenje.
Potpredsjednik Opštine Marko Marković tražio je da uđe u zgradu.
"Ne može policija da određuje ko će ući, a ko ne. Onda neće niko da uđe, neka Kuč i Bulatović budu jedini", rekao je on.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
budvani ima li vas odje
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Mogu li da se nadovezem samo na sliku koju sam izbacio juce dje je Carevic sa gipsom preko farmerica?
Dje je jutros taj neki gips?
Sent from my p30pro using Tapatalk
Budva, smjena lokalne vlasti, potencijalna korupcija i kupovina odbornika... I o cemu pjevaju okupljeni? O Kosovu i o svetinjama.
Ratni invalid salje pateticne poruke policiji, tipa ne djeco u rat, poslao ga Milo na Dubrovnik... A upravo on se nalazi u gomili koja jos nije prezalila "srpski" Dubrovnik.
Iskoristise svaku priliku da u prethodnih 4 godine, sa pozicija gradonacelnika i ostalih opstinskih funkcionera, promovisu srpstvo i crkvu, sto je na kraju kulminiralo blokadom grada od strane gradonacelnika.
Ne znam sta je problem, nek osvoje vlast na platformi srpstva, ne ocekuju valjda da ce da vladaju glasovima Crnogorske?
Kakvo je ovo obezbeđenje, viđe li ko ovoga momka kako se verbalno iživljava?
Dosadila je ta prica maksimalno
Juce bih u tuzi l. Zastava crnogorskih komplet novim bulevarom do kuca rakica. Tu zastave staju. U tuzi te doceka jedna mala albanska na banderu
Ali jbg, spinuje se o srpstvu i gazi kolaboracija DF/DPS.
Ja mislim da se nidje vise na svijet bez odje i u srbiju ne broje krvna zrnca
To sto elera niko nema i glavni uzitak je dojcerica i tiket to je druga prica. Narod je zivnuo od kad pocese njemci i spanci. Sad kad krenu englezi moze sve da propane
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Džaka madafaka!
Covjek je zasijenio dosadasnjeg apsolutnog sampiona politicke korupcije.
Ja sam za to da mu se napravi spomenik. Za zivota.
edit: Ozbiljno, valjalo bi da imamo neki Hall of Shame u kom bi bile vostane figure tih prodanih politicara, pocevs od onih Srba sto spasise Mugija, preko Draga Djurovica.. sve do ovoga sampiona. :-D
Ok, ne mijenja sustinu. Svakako su dosli u situaciju da zavise od Crnogorske, a ponasaju se kao da su u Vranju.
Mogu da se ljute na Dzakovica koliko hoce, ali ovi napadi na Crnogorsku su totalno nenormalni.
Uostalom, brzo ce izbori, pa ako pobijede nek im je sa srecom.
...ali na pitanje "ko si ti?", on odgovara "ja sam ja"... Cijeli dan danas cu kroz kuću da idem i da vičem "ja sam ja!", dok ne izludim familiju..
"Danas ga nej uć ođe"
https://www.vijesti.me/data/images/2...edjenje_ls.jpg
E pa show.
E ako nije ona korona zlatna bila yebite vi mene oca... zamisli kakvo je stanje kad je ono s koronom bilo bolje no ovo.
pa neko rece da se mijenja naziv teme. fidel joj je pravo ime dao.