Dobra im fora,ali bez add. torrenti-a ne bi ni postojao...:joy:
Printable View
Kad smo kod stremia, još nije izašao izvor(sem Netflixa, za koji nemam pretplatu) za film "The lost dream team" ( izašao u avgustu '25). Kad se može očekivati?
PS. meni stremio na t-com android receiver radi. Malo zezaju prevodi, ali snalazim(o) se
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Moze neki link za podesavanje stremioua? Hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači potpišem novi ugovor uz popust prvih nekoliko mjeseci i oni mi pošalju prvi račun na pun iznos...
Valjalo bi i meni uputstvo za stremio, LG TV
Nema sad tu nekih prevelikih podešavanja. Instalirate https://www.stremio.com/
Onda dodate add-ons. Torrentio, https://stremio-addons.net/addons/webstreamr-hayduk, https://nuviostreams.hayd.uk/configure, open subtitles Za prevode I to je to za početak.
Ovo sve na mobilnom podesite, a na tv se logujete istim podacima i povuci će vam automatski sve.
Predlažem da na reddit ili negdje ispratite koji si aktuelni addon jer se to često mijenja, a ja nijesam u toku, ovo je sve iz "malog mozga".
A real-debrid
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa objasni im @extravaganca, mada mozda ni nema potrebe za početak.
Meni neki prenosivi toshiba hdd radi evo godina 17. Pada 40 puta
Zasto to kazem - pa vrijedi uloziti u hdd i nakrcat ga filmovima i serijama, pogotovo u 4k jer su nam u toj rezoluciji i 65'' tvi jedino vrijedni uzivanja.
Nikako da se nakanim da pravim bazu, imam neke stare 1080p, neke djavolisao...
Jer sve te aplikacije od danas do sjutra, nikad kvalitet na maksu.
A sve ce se placat, sve skuplje...
Meni paket kroz nekoliko godina dosa sa 30 na 51.
Plus te pretplate a nisi vlasnik.
Ovako baza kvalitetnih filmova u 4k i neki lokalni LLM instaliran na kompu i mozes bajo moj dje oces bez neta.
Dio Bara bez interneta i tv. Veci prekid. Tesko prije sjutra da ce rijestii.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Kakav je kolega to novi move uređaj koji nudi mtel?[emoji38]
Rekose i app ce biti update jel istina?
Rekose mi da je novi move uredjaj napravljen bas za mtel
Znaci isto sve. E pa dobro,rekose da je noviji kao bolji...
Mada i ovaj meni top bas,radi prko wifi super
Imali ko problema sa internetom Bar? Ne moze se gledati ni LS. Move ne moze da radi
I u Žspu je bio loš internet sinoć, na MOVE se nije mogla gledati LŠ
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Evo jutros dosao. Resetovanje uredjaja sinoc i jutros nije pomoglo,poslao e mail mtelu,vele resetujete uredjaj. Ja reko ovi se sprdaju sa mnom.
Ajde reko da resetujem,ono radi.
Al zanimljivo da su sve lampice na ruteru i modemu bile zelene.
That escalated quickly
Nije bio problem u netu, već nešto do aplikacije, i to manje-više konkretno do Arena kanala
Nema vise MTV na mtel? Nemam vise dje na tv pustit muziku ujutro a da nisu narodnjaci
Sent from my phone
Da li uopšte postoji opcija da se gleda tv bez neta ili ne postoji jer mora isključivo move aplikacija da se pokrene?
Imas cam modul i modem u koji kartica,al mislim instalacija mora ici kao za internet
CAM sluzi za autorizaciju kanala koji dolaze preko DVB-C tj. RF i ne zavisi od Interneta (DOCSIS), jer rade na razlicitim frekvencijama. Pricam tehnicki.
Dok move je OTT usluga i mora da ide preko mreze.
Ali ne znam da li prodaju samo uslugu televizije bez Interet paketa.
Ako vam zaglavi move app ili restartujte box ili je brze ako zadrzite crveno dugme (funkcije u boji) dok se ne pojavi poruka za reset aplikacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk