Srecno CG u finalu!
Nadam se da necemo morati da slushamo Najbolje su CG ajkule 149 puta ako pobijedimo.Nadam se da Djurkovic nece dozhivjeti srchani udar.Nadam se da ce pomama oko vaterpola da se smiri shto prije,da bi se skoncentrisali na sport:)
Printable View
Srecno CG u finalu!
Nadam se da necemo morati da slushamo Najbolje su CG ajkule 149 puta ako pobijedimo.Nadam se da Djurkovic nece dozhivjeti srchani udar.Nadam se da ce pomama oko vaterpola da se smiri shto prije,da bi se skoncentrisali na sport:)
Da, da... Nikome finale nije bitno... Ma dajte, naravno da je bitno.
Manite se trenerskih psiholoskih igrica i smanjivanja tenzija. Sjutra vece ce biti klanica u bazenu u to sam sto posto siguran... Samo da ne budu sudije glavni akteri jer se i onako seru po vaterpolu kao sportu.
Nadam se da ce ajkule progutati delfine u njihov lokal!
A i ako ih ne progutaju bicemo ponosni na svoju reprezentaciju jer oni to zasluzuju.
Srecno momci!
Pazite jednu stvar,ako Srbija nas pobijedi,sve ce ******** reci da je SL vazna,a kad smo mi uzeli titulu znate i sami sto su govorili.Ovo se odnosi na ********,a ne na prave Srbe.
::danilo:: kad se probudis odma kod doktora.........
Nema njemu pomoci...
SL nije vazno takmicenje, mada naravno da je lijepo uzeti trofej, a i ima nesto para. Ali to nije neki uspjeh, jedino Srbija ima pritisak da uzme jer je domacin, isto kao Cg prosle godine. Ali i bez obzira na to, zna se ko je najbolji na svijetu i taj ce i da uzmu sutra trofej.
A to je ??
Okle... Nit bi oni što dobili, nit bi mi što izgubili!
Bitan je bio plasman u finale,zbog Sangaja...
A sad,sta god da bude nije mi zao.
Nit' se mnogo gubi,nit se mnogo dobija...
Imperativ je Zagreb.
bacite nam jos koje prvenstvo u vaterpolu u pg....
da pokazemo ostalim narodima kako se navija za svoje :)
a ne ka u pozoriste da su :D
ja se najezim kad gledam srbiju da igra u bilo kom sportu, tj najezim se od ovih komentatora i njihovog kukanja, jbt, poptuno isto kao i kad igra partizan, sve je protiv njih, svi su protiv njih, svi su se urotili, evropska unija, MMF, NATO, UN....sve samo da srbija ne pobjedi.
ona 2 majmuna na areni sport, ica i onaj drugi retard, su cijelo vrijeme kukali sinoc na sudjenje, sto zbog iskljucenja, sto zbog peteraca, a onda kad je prlainovic dao gol za 14:11, rekli sudjenje je bilo za cistu desetku. pi, gade mi se.
udovicica (dejana naravno) kad vidim, a tek kad ga cujem, ospice dobijem. bez obzira sto je osvojio SP, kako se ljudi ne zapitaju zasto su velikani poput vujasinovica, sapica, sefika, cirica, napustili repku zbog 1 covjeka. rudic je gospodin covjek za njega.
a hrvatima se i te kako vidi da im mnogo nedostaju hinic i barac, a dobud je pokazao kakav je centar i koliko vrijedi, 2 utakmice protiv srbije je skoro sam izgurao, paskvalin je ulazio samo kad ovaj nema vise snage da dise. boskovic sinoc pokazao zasto je bio proglasen za najboljeg igraca na svijetu.
a zbog ovog silnog kukanja i sirenja velikosrpstva preko TV-a, volio bi da ih nocas olilamo kao malu djecu, a iskreno se nadam da se ivovic biti raspolozen za kanonadu. :D
http://www.youtube.com/watch?v=9oF-bM9Eslk
Sija sunce kao zlato svi u napad samo hrabro znaj da u Nisu danas je dan za pobedu ;)
---|DUSMANI|---
sto bi nash narod rekao, potpis :)
stravicno je koliko nema kvalitetnog vaterpolo komentatora u srbiji, a ovi na areni jednostavno ne razumiju sport i to je to. nego misle da moraju da kukaju na sudjenje i tako se vise svide sirokim narodnim masama. uzasno iritantno. da mi na rtcg nije krsh slika, ne bi ni gledao na areni..
za veceras, mislim da ipak srbija dobija. imali su doduse dosta tesko polufinale, ali mislim da ce imati ogroman motiv kao domacini. ocekujem da se obori rekord u iskljucenjima, zasto ne probiti i magicnu cifru 50 :rolleyes:
Ja sinoc sa kumom gledamo arenu, i onda okrenemo rtcg...i na areni kasni slika pa jedno 10 metara plivanja :D
Djurokovic zakon!
ja mislim da nijedan narod ne kuka toliko na sudije kao srbi... uvijek su zakinuti, uvijek je kriterijum neravnopravan... da ne idemo do toga da su za malagu optuzili mila da je potplatio sudije... zar nema jedan komentator da lijepo prizna poraz.. ne moze se uvijek dobijati.. cinjenica je da su svi balkanski narodi izuzetno nadareni za sportove, jer ovako malih zemalja a svaka prilicno uspjesna u svim sportovima tesko da ima idje... ali nasa malodusnost nam ne dozvoljava da postignemo jos bolje rezultate... cist primjer ove malodusnosti je novak djokovic. covjek nikad nije pobijedio na grand slamu kad bi izgubio prvi set... a kad je pobijedio prvi set dobijao je u 99% slucajeva... zvanica statistika na tennistalk.com da ne bude da nesto izmisljam...
morao sam te "quotovat" samo da vidim na sta lici post sa ovim kodovima i mogu ti rec svaka cast na trudu i nervima!
mada pametnije bi bilo da si se istusirao za to vrijeme, vrucine su velike treba sto cesce kad vec mora nemate gore.. i dosta tecnosti obavezno!
^^pa dobro, tenis je gay sport :p pa ne treba uzeti za ozbiljno
ne mislim uopste da je procenat srba koji kukaju na sudjenje veci od istih takvih u drugim, makar balkanskim [a vrlo vjerovatno i svim uopste] zemljama. jedino su srpski komentatori, kada se radi o vaterpolu, navikli da kukaju. problem je sto im je lako, vaterpolo nije narochito popularan sport, prevelika je razlika izmedju broja ljudi koji prate vaterpolo, i broja ljudi koji prate vaterpolo kad njihova reprezentacija igra u finalu nekog takmicenja. i onda kad neki retard tipa aca stojanovic i prije pocetka utakmice pocne da kuka na sudjenje, kako da se ne naloze i razni wizzardi koji vaterpolo nikad ne gledaju
Brao biznismenu krealju tooooo kreljau krljeu
čestitke srbiji i crnoj gori na izborenom plasmanu na SP u šangaju kao i najviše osvojenih para od ovog nagradnog fonda od 600.000 eura, ako sam dobro zapamtio.
nažalost nisam bio u prilici gledat niti jednu utakmicu, ali po komentarima vidim da je bilo bezbroj izbačaja i kontrafaulova po utakmici. ne sviđa mi se to