Sjeverna Irska je bila "u igri" za SP sve do pred kraj proslih kvalifikacija...
Printable View
Sjeverna Irska je bila "u igri" za SP sve do pred kraj proslih kvalifikacija...
Trebali bi svi da imaju svoj dio tribine. Cak da se ide do podjele po plemenima. Ako je to neizvodljivo, onda po selima i mjesnim zajednicama. Goljemadi, Dajbabe, Martinici... Svi oni imaju taj svoj neki smek.
Bozovic (27) Tomasevic (20) Savic (19) Bojovic (22) Zveroric (24) Fatic (22) Drincic (26) Vukcevic (24) Jovetic (20) Beciraj (22)
Ovo me raduje, na ovim momcima se gradi buducnost reprezentacije.
šteta što nikako da se skupimo i uigramo u nekom normalnom sastavu kako valja.
danas bez: Baše, Fatića, Drinčića, Boškovića, Jovetića, Damjanovića...
očekujem bar Bašu, Fatića i Boškovića za početak kvalifikacija.
koje crne vuvuzele???imam je kuci, ono nema veze sa vuvuzelama...ii je moja neprikosnovena...ono su trube na gas
http://image.made-in-china.com/2f0j0...P/Air-Horn.jpg
to ti izgleda ovako...taj rad!!!!
isti ***** drugo pakovanje ;)
u sta se pretvori ovaj topic, brao ti ga dzoni jedini imas africku original vuvuzelu, aj duni jednom pa prosetaj malo ;)
vise gledalaca na tekmu zvijezde u berane duplo :D
$ever i nocas popunjen do poslednjeg mjesta.. to me raduje. trebali ste rezervisat karte za Englesku dok ste ne vrijeme... :burp:
Zveroticj odigrao odlicno , Pekovicju bih se zahvalio i pustio ga da igra u svom Grojteru :) .. Da ako se oporavi Drina .. Ako ne bih stavio u odbrani Pavicevic - Basa - Savic(Bojovic)-Jovanovic , msm da je to naj ... Golman dobar nocas , Djalovicju svaka cast , Mirko smeker iz Romee ccc sutira sa 42352m uzas ;/ al' ipak kad primi loptu tesko je gubi :) .. Simon je igrao ? Fina mu je zufri :D ..
poceli smo da dajemo golove na foru, pa izgledamo kao iskusna ekipa, a protivnik naivan, neka dobro je za promjenu :)
Dobro je to. Pobjeda za moral ekipe. Gotovo svi najbolji igrači osim Mirka i Simona nijesu igrali. Nije kako to kažu ''oslabljeni''. Oduzmite Engleskoj igrače koje mi nijesmo imali sinoć (mislim na važnost igača npr. Roonie, Lampard itd) i prosudite koliki je to hendikep. Tako da sam ja prezadovoljan pobjedom jer se neka igra nije mogla očekivati. Samo da Mirko i Simon budu zdravi jer su oni još ostali od ''nezamjenjivih''. Mirko se vraćao dosta nazad što radi i u Romi u korist Tottija i tu ga italijanski novinari nevjerovatno hvale jer kažu da je takav špic koji igra i ''trequartistu'' rijedak. Doduše u reprezentaciji se još više troši pozadi zbog slabijeg veznog reda ali takva je situacija. Nijesam uopšte nezadovoljan njime. Na kraju krajeva prijateljska je.
Mladi su, kako čitam, održali lekciju Ukrajincima a izgleda da im nije priznat čist gol (valjda lopta prešla crtu) što će, nadam se, bit prikazano Blateru pa dako se više nakani da uvede tehnologiju makar za takve situacije. Mlada reprezentacija takođe bez najboljih igrača i podmlađena.
Sve u svemu, dan za pamćenje u svim sportovima. Ne znam je li do horoskopa ili je ipak kvalitet presudio :)
Evo da i ja rečem ponešto jutros.
Prvo, najmilija pobjeda do sad. Laugherty vidno nervozan čitav meč, priceless. :D
Drugo, možda i taktički najbolji meč koji smo odigrali do sad, ako ne čitav meč drugo poluvrijeme sigurno. U prvom je još i bilo nekakvih ispucavanja i dugih lopti, na poluvrijeme im je valjda rečeno da se to ne smije.
Odbrana sigurna, bez nekih početničkih grešaka, prva je bila pred sami kraj meča kad im je Džudović poklonio onaj slobodni. Sredina, možda i u najgorem sastavu do sad, odlična u poredjenju sa mečevima koje smo do sad gledali. Zverotić je sinoć definitivno odigrao bolje nego Drinčić u sve mečeve do sad, mada mi se čini da je to više do Kranjčara koji im je izgleda utuvio u glavu kako sredina u 4-4-2 treba da funkcioniše.
Simon se nije vidio mnogo, ali je bio opasan kad god je bio blizu šesnaesterca. Mirko se i dalje na terenu kreće mnogo bolje nego bilo ko, ulazi na prave pozicije, ali je sinoć bio previše nervozan od samog početka.
Za Djalovića je već sve rečeno. Nadam se da će završit u Hearts, ipak mislim da je to bliže njegovom nivou. Bolje nego bit rezerva u donjem dijelu EPL.
Ipak bih volio da konacno vidimo nekog naseg u PL .A jos kolko pauzira Drincic ?
Pazi ti stručnjake iz Arene (evo sad čitam):
"Ništa od igre", "Blijedo izdanje", "Golovi bez igre"
...ko plaća ove ljude?
Je li moguce ovo :confused:
Da smo bili i u kompletnom sastavu moglo bi se reci da smo odigrali dobro...Nekako smo djelovali zrelo, definitvno ima velikih pomaka, i to bih pripisao Kranjcaru.
Savic i Tomasevic su me prijatno iznenadili, fino su odigrali, posebno mi se svidio Savic.
prvo poluvrijeme i nije bilo nesto ali zato drugo je bilo odlicno.
Moram pohvalit cica jer pusta dosta igraca da debiruje, mali savic sinoc ono sto je odigrao bilo je odlicno igrao je kao da ima hiljadu utakmica iza sebe.
Dzudovic odlican kao i zverotic i jovanovic, pejovic standardno ocajan i pitam se kad ce ga vise mac.
Djalovic kao i uvjek igrao srcem i nije ni cudo sto ga svudje simpatisu, nadam se da ce se obezbijedit novim ugovorom pa po cijenu da i ne naigra se puno.
Mirko ljudi ne trci puno ali ne treba ga puno forsirat jedan potez i u plusu smo, beciraj je igrao 10min i to odlicno.
Bozovic je branio fenomenalno ali ja i dalje imam sojecaj da je on neko ko je dobar do jedne ure a onda neka frljoka ulazi, no nadam se da grijesim.
Ne znam na kojoj poziciji igra tomasevic u nacionalu ali mislim da ako igra lijevog beka treba ga forsirat i micat pejovica, kada se oporavi fatic njega uparit sa zveroticem i nadam se da ce bit to malo cvrsce. Zakodje i bozovic na lijevom krilu solidan, cak sta vise konkretniji od simona koji kao da mora nekom da se dokazuje pa non stop grijesi...
Bice to odlicno, odlican dan za CG sport...
Ne zviždi se kapitenu!Ako se neko ne slaže sa negovom igrom treba da ćuti.-Reče Grgur sinoć,poslije mirkovoga šuta sa 250m.Bilo je tu još bisera,čini mi se da sam čuo da smo u grupi sa Estonijom i Farskim ostrvima...
Odgledah 2 poluvrijeme samo.
Što da kažem...
Nekima se stvarno treba zahvalit.Mirka ni slučajno ne treba izvest iz igre.Simon dobar,nekako mi se čini da se on jedini bori onamo i kad je prijateljska i kad je takmičarska...
Mirko je uvijek bio nervozan momak, a sinoć naročito. Svi ti njegovi potezi su posljedica nervoze, a ne neke nezainteresovanosti ili nezalaganja. Kao što neko iznad reče, on ima ogroman radijus kretanja kad nema loptu, i ulaže mnogo fizičkog napora u to, i još u prijateljskim mečevima..
mene interesuje zasto je nervozan, i shvatio bi ga da zbog te nervoze ne primi loptu kako treba, da pogrijesi u dodavanju i sl, al da puca sa 40m, to je samo podjebavanje saigraca, tipa moze mi se, niti mislim da je digao nos jer je prva zvijezda, al ipak treba da bude smiren, on je kapiten, pa kakve je kartone dobio prosli ciklus kvalifikacija isto zbog nervoze
Mozda bi trebao da podje da se opusti malo na vodopade na Malajima...Mislim, Nijagarini vodopadi...To!
jeste li vicjeli kad je onaj udario simona ili vec koga kad je puni sprint trcao za onim kukavcem i sreca promasi ga a htio je crveni dobit.....
ima tu nesto, mada i supruga mu je trudna pa ko zna;)
ipak zalaze se za tim a posebno mi je drago bilo kad nije uzeo loptu iz ruku pekovicu nego se odmakao i pustio covjeka da sutne slobodni. Samo se nadam da ce potrajat
Nešto mi se čini,al čini mi se da jedino Simonu ne može pisnut :)
zasto nije moguce? meni se nikako nije svidjela igra sinoc. ni meni ni , barem 10-ini ljudi koji su shedjeli oko mene. pomaka ima ali znate li vi ko nam je bio protivnik? sjeverna irska...oni nijeus umjeli sastavit 2 pasa. bezopasni potpuno a opet su imali 2 odlicne prilike. sve sto smo napravili protiv ovakvog protivnika su 4 sanse na mecu. oki, nema jovetica i base i to je veliki hendikep ali odusevljavat se onakvom igrom...nego svako gleda utakmicu iz nekog drugo ugla.
Zamislite scenu da se Mirku uzme kapitenska. Momentalno bi posa da igra za Srbiju. :)
bi ali fudbal na plažu :)
ako nece srbija neka mi uzmemo Clea :)
Kukavac, jos ne moze svjetsko prezalit...
ko cleo ili mirko ? :)
Cleo Cleo :D :D
Elem, dao bi je ja malo Stevanu ili Simonu, cisto da vidim reakciju...
Simonu kunem ti se :)
Mnim da bi se mirko u Budoš zatvorio sa rudarima :p