Odlicna analiza. Malo je nejasna, jer nedostaju velika slova i zarezi.
Printable View
Odlicna analiza. Malo je nejasna, jer nedostaju velika slova i zarezi.
U koliko sati je utakmica? :D
u 20:45..
Ragbi...
Nisam zna da je 7 iz Studgarda,i on je pruzio finu partiju.Stoperi su odigrali prilicno lose,al znajuci Mijuskovica,u njega se mozemo nadat da ce postat dobar odbrambeni igrac.Oni vremenom sazrijevaju,a on za svoje godine ima vec prilicno veliko iskustvo.Protiv Monaka,kad su igrali u ruskom medijima je hvaljenja njegova igra,koju je i Grof spomenuo na konferenciji.Stoper Dinama je povrijedjen 2 mjeseca,pa mozda i dobije sad,neke minute u prvenstvu.Danas je napravio gresku,u vracanju lopte nazad,i golman je napravo penal i crveni.Naivno i glupo su djelovala svo troje.Mislim na dva stopera(Bakraca i Mijuskovica) i golmana,u toj situaciji.Ali u skoku,nista ali nista im nisu mogli belgijanci,jer su ova dvojica u toj fazi igre bili dominantni.Po zemlji su mi bili zbunjeni,i ispadali su naivno 2,3 puta.Cudi me to id njih dvoje,jer su zajedno igrali u OFK-a,a i protiv Albanije prosli mec,su djelovali prilicno sigurno.Kad spomenu Mugosu,mogu samo da recem da je on veliko razocarenje.Momak koga toliku dizu(ne pratim prvu CG ligu mnogo),u ovaj mec nije imao 2 poteza dobra.Ali dva ljudi.Ovo je drugi mec da ga gledam,jer sam gleda prije 3,4 mjeseca kad su igrali protiv Albanije,i tada momak nije pokazao ama bas nista.Evo ako odem u cetvrtak,mozda me demantuje,ali sumnjam,jer je to stvarno izgledalo jadno.Bojic kad god udje napravi neku pozitivnu pometnju u igri,ali danas nije ni moga da pokaze mnogo,jer su igrali,dio drugog poluvremena sa igracem manje.
Apsolutno se slazemo. Sto se 7-mice tice, vidje li kako neodoljivo podsjeca na Jovanovica i konstrukcijom i stilom igre. Inace rodjen u Njemacku, ali mu je otac iz Tuzi. Sto se golmana tice, to je drugi golman Buducnosti, perspektivan mlad, kazu da ima mnogo potencijala, valja napomenuti da je prije pola godine imao tesku operaciju (primjetio si kacigu ka cheh) tako da sad naravno njegovo napredovanje sporije tece, inace on je iz Dinose :D
da da Creep sve sto si rekao tacno je , dobra analiza maloprije, sedmica nasa je bio najbolji to je Tuzanin Pepic jedan mlad dobar igras dijeli lopte u stilu Alonsa iz Aeala , Mugosa danas slab nzm zasto, dvojka nasa ne pitaj , ali bilo je tu jos njih , Vucinic slab i on isto danas mada brz hitar je igrac, golman Ljuljanovic je bio na nivou branio jednu 100% cijelo vrijeme drzao je raspored igraca bolje nego trener , trener se nije cuo uzas, jbg jedna greska je dosta ali nije imao drugog izbora,mozda i nije bio za crveni al jbg sad, cim je usao rezervni golman uzas, glas mu nisam cuo svegami, niti je vikao nekome ledja niti desno niti lijevo , ja nzm , sve u svemu Pepic i Ljulja danas najbolji , nadam se da ce opet u cetvrtak biti borbeno kao danas sto je bilo do 70 min dok je bio Ljulja na golu...
Danas!!! 11.08.2010.
Skaline u 18h!
Prvo Okupljanje 4 u M grupe
Ko ne dodje Milicajac
OVO ZA ONE KOJI NE idu na FACEBOOK!!!
p.s. samo za clanove :D
Koliko kostaju karte i kad se otvara ona biletarnica kod stadiona ?
Otvorena ti je...sjever 2 eura,jug i istok ja mislim...zapad 3 i 4 eura...
ja kupio jutros za sjever!!!
idemo forumasi, ko ne dodje na skaline milicajac :)
A ne no da vam ih dijeli dzabe a??? ;)
Bogu mi ce ga pojedini kad dodje engleska na koljena da ga mole da ostavi karte...
Budite srecni sto imamo Didija, da vam rezervise karte na vrijeme....jer kad dodju jace repke, necete ih gledat na salterima....ili cete cekati par sati da ih kupite...
zato budite srecni....i uzivajte...2 eura ima i onaj cigo na semafor...
sa razlogom ne pisem ovo na pdf kladionica nego ovdje. posao sam da uplatim tiket i u 2 kladionice stopirane uplate na mec cg-s.irska.
mislim, ...
Team to play Montenegro:
Taylor (Birmingham); Little (Rangers), Evans (Manchester United), Craigan (Motherwell), McGivern (Manchester City, on loan to Walsall); Clingan (Coventry), Baird (Fulham), Davis (Rangers), Brunt (West Brom), Paterson (Burnley); Lafferty (Rangers)
Healy na klupi, samo Lafferty u napadu od pocetka
Ovo je od prilike neki limit Laffertyjevog fudbalskog umijeća. :D
ne ne, ipak ovo :D
jel moguce da ne ostavite broj telefona kad trazite karte, aaaaaaaaaaaaa
Dejvis se na sredini malo ističe u odnosu na ostale, ali im je naravno, glavni timski rad, jedanaest sivonja, kao i ostatak ostrvA. :)
Njihov je problem što nisu zvali McCourta. Igrao bi žmurke sa komplet našom odbranom. :)
Ali tako je to kad biraju repku po odredjenim pravilima...
A propade i moj plan za autogram. :D
Mi$a pjeva drugi dio himne - neprocjenjivo! :D
Ko je donio one vuvuzele na stadion...da Bog da im se majka karala sa bijesnim crncima...
znalo se d ce utakmicu da obiljeze Jovanovic u odbrani, Zverotic u sredini (napokon zadnji vezni) i uvjek motivisani Šora.
Djalovicu,svaka ti chas,ovo te ovi ozgor nagradio e si jedini himnu ljudski izgusla :D
Što nas je krenulo večeras!
Bravo Đaloviću i samo tako nastavi!
Jovanović konstantno napreduje u odbrani, svaka čast.
Đalović, super završnica, mislim da je ovom utakmicom 'kupio' sebi prelazak na ostrvo ovog ljeta...
Odlicna igra nasih. Djalovic me iznenadio...
Dobro je,napokon pobjeda ne zelim ni da pomislim kako bi sve izgledalo nakon jos jednog neuspjeha....
Leze nam ostrvljani definitivno,sto je dobro,jer ocekujem da protiv Velsa ne bude problema.....a i da se englezima mozemo suprostavit na pravi nacin.....
Djalovicu svaka cast,objasnio je malo Mirku kako napadaci treba da koriste sanse,a ne da petljaju i uspropascavaju ciste sanse za gol....mislim da bi definitivno trebao iskoristit sansu za prelazak na ostrvo ako mu se vec ukazala,jer ima kvalitet za to....
Dobro je napokon i malo navijanja napokon......
Kako se odnosio prema reprezentaciji, tako mu se i vratilo! ;)
Nemam rijeci za njega...
Odlicno su funkcionisali on i Mirko, samo da se ovaj drugi nije '*****isao' u odredjenim situacijama...
Konacno su spojili igru i rezultat, ali opet je to samo jedna utakmica. Mada, sto veli Kranjcar, nije ni protiv Norvezana bilo lose, a tada smo bili u jos slabijem sastavu. Jos kad se sjetim kakav su gol priznali njima, pa onda onaj pecki u zadnjem minutu.
Vidjecemo... Dako bar Basa bude spreman za Velsane.
Jos jedna stvar koja raduje je golman Bozovic!
sto reci...
bozovic odlican.
odbrana neke jade bolja mada to mora mnogo, mnogo, mnogo bolje.
vezni red je spor-prespor. fali nam "mozak" ekipe.
napad je bio najbolji tj. djalovic je bas dobro odigrao.trcao je i vrsio konstantan pritisak na zadnju liniju iraca. sto reci za mirka vucinica? *****ise se decko previse.
ne treba da nas zavarava ova pbjeda jer je ovo jedna od gorih reprezentacija koje su dolazile u podgoricu.
Drugo poluvrijeme je bilo sasvim ok igra.Odbrana treba josh da nauchi da reaguje na visoke lopte kako treba,ali,uigrace se to...
Ono shto mene brine,je stalno forsiranje klasicne formacije 4-4-2 od strane selektora,a vishe je svima ochigledno da tako ne funkcionishe kako treba.Vezni red je losh jer igra u loshoj formaciji.Ja sam i dalje ubijedjen,da bi u zgusnutoj,defanzivnoj formaciji na sredini(Fatic-Pekovic-Novakovic,Drincic kad se oporavi umjesto ovog drugog,naravno),i sa Simonom kao ofanzivnim veznim to sve funkcionisalo mnogo bolje...Na kraju krajeva,ako Gerrard, Lampard, Barry i Wright Phillips ne mogu da igraju dobro u toj formaciji,sumnjam da mogu Novakovic,Pekovic&co...