ovo prevazilazi sve okvire primitivnog mozga
Printable View
Znači za polupati šoferšajbnu kunem ti se. Ako već kradeš mjesto hendikepiranoj osobi ukradi bar jedno, ne oba, magarče nevaspitani!
Komentari na Youtube-u,pogotovo na nekom klipu vezanom za Balkan.Najcesce Hrvati i Albanci..
Poludje me Svetozar Marovic sa njegovim, umobolnim, retardiranim, mrtvim, nesposobnim, debilnim izjavama.... Sto je onooooooo je li ono istina... Postoji li onaj coek
Engleske upadice.
Upade Interu jedan engleski juče, to be honest. :p
Kako se neko pronasao. :D
Nerviraju me grebatori... Ovih dana me eksploatišu maksimalno... Nagrđen mi je budžet. I neka je, kad sam budala...
P*cke koje ne smiju da priznaju sto rade, iako skoro svi znaju za to oni nastavljaju i dalje da lazu.
Što se ne javljaju na telefon zaposleni u Domu zdravlja na Starom od jutros? Jesam li idiot što pitam i što se čudim?
To što nema plate ni danas... :mad:
:)
Kad neko srce supu. Od toga ludim.
malo više o tome na cdm okupljanju
Jadan čovek, zaplakala sam se čitajući
Tuga, a sto je jos zalosnije drava nece ni prstom mrdnut da ga kako zastiti, ili ne daj boze utvrdi i kazni pocinioce.
Naravno, jer on je nezaposlen a samim tim ne pruža mogućnost isisavanja para za budžet ili glas kada treba građanin drugog reda i nevidljiv na mapi
Tugica...vidim ga svaki put kod crkve kad idem na Goricu...
moderni smo totalno.
http://www.dodaj.rs/f/3b/T5/2UMVjufe/1363196747683.jpg
Kisa, ne moze se zivjet od nje
Kad potrosim 5 eura na zvanje taksija, a ona retardirana dispecerka mi svaki put kaze "Nema slobodnih vozila"...Pa sto se javljas, majku ti jbm!?