A jel ima hdd kanala na extra tw ? ja znam samo za 3 filma u videoteku :/ ? Jel ima uopste koja kablovska televizija da je ima u baru a da ima i internet ?
Printable View
A jel ima hdd kanala na extra tw ? ja znam samo za 3 filma u videoteku :/ ? Jel ima uopste koja kablovska televizija da je ima u baru a da ima i internet ?
Za sad, samo jedan HD kanal - My Zen. Uskoro, josh par kanala.
osjetices razliku sa hdmi ako ti je imalo bolji tv...;)
Opet mi je sada bilo sve blokiralo , pocela da prekida slika na tw i onda sve blokiralo . nekad spojim liniju direktno u DSl na ruteru , znaci da zaobidjem spliter i isdn , i ovaj put je posle 2 - 3 resetovanja rutera pocelo da radi , to jes stabilizovala se linija , znaci cijelo vrijeme trepce adsl lampica na roteru kad ne radi nece da se stabilizuje linija , a kazu dobra je od ulaza do stana i od stana do rutera .. . stvarno neznam u cemu je problem . . .
znaci ne valja nista bbm nikad signala nisi imao ? Ja neznam ima li u bar kablovska televizija i internet da valjaju :/ ustvari neznam ima li uopsete u cg ?
imas u paket sa risiverom dodje... ;)
zasto li ja to nisam urado nego sam prikljucio preko skarta :/ ali evo svaki dan naucim nesto novo :D , a dje se podesi hd rezolucija ? na reciver ili tv podesavanja ? i sta je kanal #100 ?
HDMI dolazi u paketu sa STB-om, tako da povezi cim dodje monter. HD rezoluciju podesavas na STB-u, menu > podesavanja > televizija > odnos sirine ekrana i HD rezolucija
aaa da da , jeste hd program je , mada bolja su ova 3-4 pre toga :D sa cetri nule su zakljucana :) evo ja trazim taj kabal neznam dje sam ga stavio , imao sam drugi tv prije pa mi je preko skarta spojeno :/
Ne mogu nidje nac ovaj hdmi nidje bog zna dje mi je imam milion kablova svudje a ne mogu taj nac niti manual-e nista . kupicu ga nedje
E evo jedno pitanje , ako moze neko pomoci u vezi kvaliteta slike
Renovirali smo stan , i TV je promjenio svoje mjesto u dnevnoj sobi,a tokom radova je risivier bio rastavljen(kablovi , modem itd). I ranije sam micao risiver , pa ga stavljao , i sve je bilo ok , medjutim ovaj put kad sam prikopca sve , slika na svakom kanalu je za nijansu gora nego ranije..Ranije sam imao cistu sliku , sad ipak nije takva , vec malo muti ( naravno , moze se bez problema gledat , ali ipak... ) a to nije ono na sta sam navikao...da li zna neko do cega bi ovo moglo biti ?
Koristis scart?
Save... Restartujte STB :)
Nova aplikacija u menu > Extra > Extra TV2SMS :)
Probao sam preko ovog servisa poslati drugu poruku,ali nishta. Mora li druga strana aktivirat servis za to?
:) ooo pa fino , kad nemas na racun ti fino napises poruku na tv :D
@sale any new chanel?
sta znaci ono dolje zelite li da primate poruke na ekranu? kakve poruke?
pa ove, jer poruke mozes da saljes i na "fixni" broj u stvari onom korisniku koji ima extra tv (i naravno ako je aktivirao tu opciju - no spam:))