Moguće...
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
Moguće...
Otkad je ugasen srbijanski pink na 035. kanalu?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Kakva je procedura da se ugasi total ako sam pod ugovorom? A na osnovu gasenja ovih kanala u zadnje vrijeme...
Niko nista?
Nena odgovora jer je to kod svih isto . Nigdje ti u ugovoru ne piše koji tačno kanali moraju biti . Tako da ćeš teško na osnovu toga raskinuti ugovor . Sve savjetujem da uvjrk ali uvjek prije potpisivanja detaljno pročitaju ugovor . Za ovo i nije strasno nego ne čitaju ni za velike kredite
Evo rekose da do ponedeljka mozete sa se prijavite da otkazete Total bez penala.
Koliko se maksimalno uređaja može povezati na EON aplikaciju? Imao sam 3 povezana, izbacio juče 2 i sad ne mogu dodati nijedan.
Samo jedan... Ranije je bilo više, ali nijesu automatski pogasili sve kad su mijenjali broj dostupnih uređaja... Tako da ne diraj ta 2 jer ako skineš ijedan ostaće ti samo jedan po novom pravilu...
Sent from Tapatalk
Đe se nalazi poslovnica Total TV-a đe se može produžit ugovor, jer me ne mogu izgleda doma ufatit?
Pored Alpe bara na bulevaru.
Sto mi treperi pink m stalno, da nije sto do antene?
Zavrseno, hvala.
Da li SK1 CG uopste ide kao HD ? Pogotovo gledam sada neku odbojku i slika je barem po meni vise SD nego HD.
Njima u ponudi i na sajtu pise da ja i SK HR 1 u HD, a on jos u SD od nastanka... NIjesam vidio gore firme,cak su gori i od T-com.
Moji imaju problema sa kanalima na total tv kuca na oba resivera,pola ih nema. Rtcg Sk svi,Eurosport. Zvao korisnicki traze br kasrtice,a ja nisam u grad da podjem do njih. Imali ko drugi problema?
Evo i ja imam problema sa totalom par dana pola kanala steka
I kod mene problem, ja zvao da prijavim ona teta kaze da niko nije prijavljivao... Steka zvuk svako desetak sekundi na sve kanale.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Ja sam rijesio problem. Nisam stigao bio kada me stari zvao,pa rekoh da prijavim. Kada ono sto da vidim,loza se skroz omotala oko tanjira,i zbog toga gubio signal. Posjekao visak loze i sve ok. :D
ja sam potpisao total tv kuca kad je pocelo sa tim paketima, i tad je to kostalo 10+3.5eur tj ukupno 13.5e za dva televizora na kojima pratim total, da bi mic po mic se pojacala cijena na 16e. ima li operater pravo da podize cijene paketa? i dal se jos nekom povecao racun za total ?