[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Plač
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Printable View
Corolla Cross, ubija sa potrosnjom
https://i.postimg.cc/vHRdjSR8/B66-D2...98-EA8-F01.jpg
Je li ovo hibrid?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Jeste
Sent from my iPhone using Tapatalk
pitam zenu dje je macka veli neznam reko da je nisi izbacila napolje kae ne kad ja da ocistim staklo kad evo je lezi reko zar nemas nedje drugo kae nemam
https://i.postimg.cc/xdb9ckyw/83-A2-...9126-AF7-B.jpg
ajde jadan, nece mu nista bit osim par dlacica...samo je nemoj cerat da ne pocne slajfovat, kao meni po haubi prosli februrar :joy:
Slajfovala je na cosak od blatobrana, ima ostre nokte da ne povjerujes.
Ljepotica :srcad:
@TAKUMI
Toyota Verso 2017
Motor od BMW 112 ks 1.6dizel 180000km, malo guglao ja sam ubijedjen bio da je PSA motor
Kakav je ovaj motor!?
Mogao bih neku kombinaciju da napravim da ga uzmem povoljno, vozila bi se uglavnom po gradu nekih 10000-15000 km godišnje.
Odrzavam jednog RAV-a sa tim motorom, zasad je OK ali ne znam koliko ce to trajat. Ostalo je OK kod toga auta.
Dvije Toyote Yaris na Autodiler, 1.33 VVT, automatik, jedna 2013, druga 2017. god. Zna li se za neke kvarove, posebno mjenjača i kako ide to čudo?
Mora da ima neka kvaka. Oba kupljena u CG, malo prešla... :joy:
Caka je da je ostavinski završen,mnogo naslednika i prodaju auto[emoji23]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Daj linkove.
Evo Raulito uzmi meni bijelu, tebi crvenu. Jes' da ne volim bijela auta, ali pogledaću kroz prste.
Može. Po pola.
Zadnji ležaj crko na 40k, mijenja se sa glavcinom, mislim da je oko 80/90€.
Na 58k crko zglob, mijenja se u kompletu sa poluosovinom, ne može da se nadje na Balkan, cekao je 20 dana, kosta skoro 500€, Toyotu se čeka 15 dana, i kosta 730.
1.5vvti, nije hibrid, sa automatikom po gradu troši prilično lijepo 8-10L, na otvoreno se spusti potrošnja znacajno ako se vozi normalno 6 i manje.
Toliko o tome svetom gralu...
logicno jarane kad se modeli iz nize klase sklapaju u turku, a ne u japan