Znaci mi ne mozemo otvoriti pogon za preradu i zaposlit ljude, nego nabacamo posao drugoj drzavi.
Zvuci kao rjesenje koje je tinjalica donio.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Printable View
Znaci mi ne mozemo otvoriti pogon za preradu i zaposlit ljude, nego nabacamo posao drugoj drzavi.
Zvuci kao rjesenje koje je tinjalica donio.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja, kad dajem kompliment
https://i.postimg.cc/2yG2nMH8/IMG-9745.jpg
Podgoricku mljekaru su samo trebali da izmjeste put spuža i te mašine da ponovo rade ali bitnije je bilo tada da sve rasprodaju i iz dzempera uljegnu u odijela. To je davno proslo vrijeme, a sto ovi danas rade manje vise isto. Ovaj joković nece odgovarati za ovo jer njegovi prethodnici nisu i on moze lagano da se sprda sa domaćom poljoprivredom. Problem ove drzave je sto su nas zajahali posle raspada SFRJ najveca ološ ovoga društva i to konstantno traje. Da li je problem do naroda koji bira ovo ili je neki nakaradni sistem napravljen da vrana vrani oci ne vadi ja ne znam.
" Noć se gubi sama u sebi,
nestaje pogleda...
Zašto su ljudi tako tmurni,
svet bez izgleda...
Glupost ljudska skramu skida,
skidaš je i ti...
Gradom trče, bič u ruci,
gladni, pohotni... "
A ne može druže ne može kapitalizam gazi ubija što reče onaj što bi mi zakidali prodavca od 1000 litara zbog nekog tamo od 100 litara čitaj da ovaj od hiljadu nudi i nižu cijenu.Jedino klasteri da se prave.Planski smo od devedesetih sa poljoprivredom ugasili ali ništa bolje nije ni u EU.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ova @goozica se hvali koleginicom te pite te ovo te ono ha a meni kolega bijeli luk donio [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00b8d5888d.jpg
ooooo, ja volim bijeli luk, daj fotku
Volim i ja najviše na svijet.
Čiju fotku...kolege [emoji1787]
pa, fotku luka imamo, koleginice!
aooo, nista onda kad je iz crmnitze
Odakle god da je ja volim muško sa svih geografskih koordinata da probam ka i vino. [emoji1787]
A đe najviše?
Ja rekoh krevet
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jel ti krevet iz Namosa [emoji1787]
bitan je dusek, anatomski
Bitne su daske ako je dobar [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
E čuješ ti priče sad. Kad si ti zapitkivala nisu bila glupa pitanja i forum je bio ok, sad ništa ne valja
Ahahahha nikad bio nije gomila folirancije ka vazduh u Pljevlja.Dobro je to starwalker reka za one kupee u voz da bi se svi folirali.
Neđe nekad iskre bude na momente.A to su pojedinci koji zaiskre.No ih brzo poguši gomila folirancije ostatka "ekipe".Ništa tebi @extravaganca mi smo okey no moj utisak.
A kako si od seksa došla do foliranja, foruma čuda, jada [emoji846]
Pa sve to ima veze JBG neki i orgazam isfoliraju mislim muškarci ne mogu JBG ali žene..da bi ispalo da je ipak dobar. [emoji1787]
Brilijantnih 80 sekundi, kakva me jeza prošla. Uzeo je i nagradu @Slamdance
https://youtu.be/nqNrxE2Ce7k?si=iFVKMRjVN8zO6qqE
Sent from my 17PM using Tapatalk