Goro nekad mi se dešava da space prestane da radi kad quote-ujem nekoga. Znam da se tebi sto posto ne dešava, ali eto, volio bih da znaš da se meni dešava.
Printable View
Goro nekad mi se dešava da space prestane da radi kad quote-ujem nekoga. Znam da se tebi sto posto ne dešava, ali eto, volio bih da znaš da se meni dešava.
I meni se to dešava
Pazi sad. Nekada se desava. To sve nema vese sa forumom vjeruj mi. Browser ne salje autetitikaciju ili ie ponovo posalje. Na forumu ili ga ima ili ga nema kao problem ne moze biti nekad. Vjerujem da se desava. Ali ne postoji parametar na forumu na kojem se ovo podesava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što je s forumom, kad odgovorim, ili šaljem privatnu poruku, daje mi nekakvi
One more step
Please complete the security check to accesscdm.me
o čemu se radi, ispišem kilometarsku poruku i ovo mi se pojavi, a onda mi se sve izbriše i sve moram ponovo da kucam...
^ Pogledaj poruke iznad... :)
Inace je zlatno pravilo 'copy' prije napustanja bilo koje stranice... Sto se co'ek prije navikne da to radi to ce manje 'patit'...
koju si platu dogovorio fidele brate, radi li se vikend?
Samo do podna.
sta ti je drzavni posa, kapa dolje
Ne posalje odma, prvi put kad se klikne da nisi robot izbrise sve iskucano i nema na postu nista, tek drugi put radi kako treba (samo sto covjek mora dva puta da kuca jednu te istu poruku ako prije toga nije odradio copy prve sto kaze Fidel)...
nijeam to primijetila...obično mi se to dešava u PP ali i kad editujem postove...kad repliciram nekome, nekad da, nekad ne, a kad bez citata odgovaram na temu, kao sad, onda uvijek ode poruka lijepo:)
Sto duze pises to se cesce desava sto jos vise moze da zaboli :)
hahahahhahahaha istina....copy/paste i no sikiriki :D
Gledamo na ova temu sta se desava pa demo van javiti.
Ja, ja.
Tj. tema ce se vec postavit' ali ces imat' opciju da stavis pitanje ankete i opcije za odgovore koji ce se onda (naknadno) pojavit' na temi...
pita jedan moj drugar, ima 7 dana kako je registrirao nalog, ceka aktivaciju moda... Pisheas nick...
e odlično, sad me izbacio i sa ovog telefona dje sam bio automatski logovan. neće ni stara ni nova šifra.
budite strpljivi, Goran će aktivirati naloge kad ih provjeri:)
To je to :) Brzo ide samo 1 week :))))
nekome se posreći pa se danas prijavi a on sjutra verifikuje sve i pusti....pa ti čekaš dvije nedelje a taj neko ni dan:D
Zasto nema vise link ka forumu sa novog cdm sajta?