sad je nasao da trazi tajm aut , pi dzukela jedna raspala... sto ga ne trazi kad treba, da smo dali gol za 4:4 drugacije bi bilo sad...
Printable View
sad je nasao da trazi tajm aut , pi dzukela jedna raspala... sto ga ne trazi kad treba, da smo dali gol za 4:4 drugacije bi bilo sad...
Eeeee pa ako mi je jasno da momci ne mogu go dat s igracem vise. Stalno forsiraju desnu stranu, a Ivovic i Janovic se ne vide!!!
***** cemo proc sa sefikom na go
+3 ... budimo realni, ovo je kraj ...
ubi nas jokovic...
raspad sistema
A porobic je pizda obicna kad ne smije sefika supljeg izbacit!!!! Neka no po dnevnih novina stalno pisu shajne odbrane sefika xaxaxaxaxaxa. Ovo je tuga
aooooooooo
A i owe sudije u zadnja dva napada samo neka su zdravo. Ubise nas na centru
Kako nam fale Mladjan i Zlokovic...a tek Gojkovic................
Napad nas je ubio,sto nismo imali igru u napad.
7:3....divno
sad se trebamo izboriti za castan poraz (da ne bude katastrofe) ... na zalost ...
jeba ih kontra faul
ya sve je kriv peUro sto nije trazio tajm aut kad smo mogli na 4:4 da dodjemo...
odlicno....sefik primio gol sa 9 metara...i to od buljubasica...:facepalm:
E baš nas isprašiše propisno u pm..
Kakav golman!!! Od kad je sefik dosa da brani za nas,swe nam je nizbrdo krenulo!!!
sami smo sebi stavili ***** usta i ispusili ga
Jebo ga Šefik
Jos golman da im sutira i bice gol...bas ih oce, mada se ni mi ne trudimo da ih zaustavimo...
kakva blamaza ljudi
otvorite sampanjac,dali smo gol.
-4 ... dako malo ublazimo poraz ...
zar je moguce da smo gol dali? jokic iz 76. pokusaja
a jebes mu sve,vidji kakav gol prima
ovaj sefik je nervni bolesnik,samo toliko.
Cus daje nam gol Paulo Obradovic....
aaa micii ga s golaaaa pihhhh, a dako ode viseee gledat ga ne mogu! Gori mi je i mrzniji i od onoga Vlaisavljevica cak!
Jeba vas sefik da vas jeba!!! Dajte mu brate mjesto poslanika samo ga micite vise s gola *****ri jedni!!!!
sefik je kao bova na golu, tj kao bidon, kojeg gadjaju, ***** ga u usta
bolje bi bidon branio ... mozda bi ga nekad pogodila lopta slucajno :D
samo da mi niko ne spomene vaterpolo danas,a znam da oce.
Očekivano. Hrvatska je bila previlik zalogaj.Sada preostaje borba za 5-to mjesto što će realno narednih godina biti glavni cilj naše reprezentacije.
Malaga je bila i prošla.Ipak gledajući veličinu, probleme koje imamo-treba biti zadovoljan.
Ali nema veze imamo zlato iz Malage.:mad:
Evo djurkovic ka Veljovic, izolovan slucaj
ovo je pravi dokaz nemoci i kurvinske igre...ako ih ne mozes dobit, slomi ih....pi
...što uradi Tičić-razbi glavu Hrvatu koji ostade sav krvav, a Đurković kaže nenamjerno.Sramota za našeg igrača!
Ma pustite Djurkovica on je odje najmanje kriv... neka se zavrsilo ovo vise u pm,nijesam vie mogao gledati..
ali ne zaboravite, u borbi za 5. mjesto su australija, SAD i njemacka...dve tradicionalno nezgodni protivnici za nas. :D
da mi je samo sad vidjet koje ce opravdanje biti za ne mjenjanje golmana i zasto niej scepanovic branio od pocetka prvenstva.