koju sifru tj. kod da ukucam da bi zamijenio dukate za npr. 'mjesec dana besplatan HBO' . kad ukucam 0000 pise mi da nisam pretplacen na korisnicki servis???
Printable View
koju sifru tj. kod da ukucam da bi zamijenio dukate za npr. 'mjesec dana besplatan HBO' . kad ukucam 0000 pise mi da nisam pretplacen na korisnicki servis???
Nisam siguran al probaj ovako...
Prvo se registruj ovdje, to jest registruj nalog sa tvojim brojem telefona
https://www.t-com.me/myphone/?action=register
Onda se uloguj ovdje https://www.t-com.me/myphone/?action=login
i bez sifre imas mogucnost da promjenis dukate, bar mi se tako cini, probaj
Sale ce ti potvrditi ili ti reci neki drugi nacin
1. Mozes preko my phone kao sto ti je BV objasnio
2. Ako hoces preko Extra TV trebace ti PIN koji je default 0000. Mozda nije setovan, pa pozovi 1500 da ti resetuju Extra TV pinove (svi ce biti 0000).
3. Jednostavniji nacin za registraciju za my phone ti je preko Extra TV > Menu > T-Com servisi > Lozinka za snimanje... kada dobijes tu lozinku loguj se na https://www.t-com.me/myphone/?action=login
4. 1500 > opcija ritam klub
5. Posjetis T-Shop
Eto 5 mogucnosti :)
Ja sad probah facebook na extratv ali mi stalno javlja gresku, jeli to samo kod mene ili svima?
Sale,
nisam jos uvjek probao zamjenu dukata za neki od dodatnih extra tv paketa, ali planiram (preko t-com portala), pa me zanima
da li mi se odmah po aktivaciji tj zamjeni dukata za recimo arena paket, isti otvara za gledanje?
http://www.t-mobile.me/Ritam/tcom-nagrade.html
Nagrade važe u toku sljedećeg mjeseca. Da bi dobio neku od ovih nagrada potrebno je da korisnik ima potpisan ugovor za tu uslugu.
Zamjenu dukata za nagrade iz ove kategorije T-Com korisnici mogu izvršiti na portalu ’’My Phone’’ (www.t-com.me), u meniju Extra TV-a, pozivom na broj 1500 ili u T-Centru.
Slabo se razumijem u ova cuda.Jedno pitanje.. sta se podrazumijeva pod " Extra Tv zasnivanje pretplatnickog odnosa " ? Stiglo mi na racun nesto masu..
ima li sto novo po pitanju tv kanala, da nam necete ne daj boze konacno uvest SK, ili ne smijete dozvolit da korisnici budu zadovoljni?
Zasto nema mogucnosti odabira tonskog zapisa na myZen.tv ? Platforma, siguran sam to omogucava, kao i pomenuti kanal. Moze da se odabere muzika ili ambijent... Sale?
I kad ce taj 5.1 zvuk na HBO ?
Zasto vise ne moze gledati F1 na pro sieben na extratv???? a rai uno je zamracen???
veliko hvala t-comu sto nam je oNEmogucio gledanje formule 1 ...
Hahhaha,sad citam,i saznajem da su stavili ESPN u Arena sport paket,znaci zanevjerovat,ja ka zamlatina placem ovu Arenu,pa zato imam ESPN,zato ne primijetih...evo bas sad citam kolko je ovaj T-com sraman,znaci nevjerovatno,nevjerovatno!
mora da je neka lokalna tv otkupila prava prenosa, al nemojte mi vjerovat, nisam u toku, ne pogadjaju me zamracenja :)
nazalost nijedna lokalna televizija nije otkupila prava na formulu 1.
to je ucinio SK, koji nije u ponudi Extra TVa. to je razlog.
SK je otkupio prava f1 za crnu goru i emituju prenose na SK-PRIME koji je samo u ponudi ttv i moguće da su oni tražili zamračenje, mada mi je to glupo jer RTL njemački prenosi f1 i ne zamračuju je iako je fta na satelitu.
bilo bi lepo kada bi ubacili rtl hrvatski
po meni samo jos sportklub-ovi nedostaju :)
Da li postoje micro SD kartice kao nagrada u ritam klubu - znam da postoje SD kartice (3000 dukata) ali micro sd :?
Sale, postoji li još ona mogućnost da sms-om zakažem snimanje?
Svi T-Mobile korisnici mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.
*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI
http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=566
Quote:
Da biste koristili ovaj servis, dovoljno je da odete u najbliži T-Centar i dobijete lozinku za korišćenje usluge koja je vezana za fiksni broj (T-Com mreža). Lozinku možete preuzeti i preko Extra TV menija , kliknite na Meni/ Extra Servisi/ Zakazivanje snimanja kako bi generisali lozinku.
Svi T-Mobile korisnici mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.
T-Mobile korisnici, zajedno sa korisnicima drugih mreža, snimanje Extra TV sadržaja mogu zakazati
mobilnim telefonom i preko Internet portala http://www.extratv.me/mobile, unošenjem podataka: broj fiksnog telefona s novim pozivnim kodom i lozinka.
*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI
dali ima nacina da prebacim program na discovery world?
gledam motmanovo prorocanstvo na b92, i odjednom se kanal zamracuje, poslije sat i vise prikazivanja. Ne mogu da vjerujem!
Gledam na program b92 ali ne vidim nista poslije ovog filma sto bi se kodiralo za gledanje, tu au vijesti i jos neki film oko ponoci.
Nevjerovatno sto radite, greskom ili ne :)
Blackout ide po unaprijed zakazanoj shemi. Ukoliko se desi propust, pozovi na 1500 i bice rijeseno.
Sale zaboraviste na opcije za USB ! ali ja nisam, ima li nesto od toga ? :)
Ako bi ti USB opcije olakšale nešto - nema ništa od toga, niti će ikad biti.
Pricao je Sale da ce biti nesto za taj USB, vjerovatno ce ga iskoristiti za gledanje slika,slusanje muzike ili slicno..ali nikako da se oglase kad ce to biti.
usb bi najkorisniji bio kad bi se mogao snimljeni sadrzaj exportovati na neki nacin sa diska.... svako ostalo koriscenje tog usb-a bi bilo minornog znacaja
ma strasni su..uzela majka extra tv preko posla (iako pola njenih kolega nije)...neki dil sa firmom (adsl flat 2 (cini mi se)+extra tv+ besplatan fiksni)...trebalo je da bude zajedno sa fixnim telefonom (koji u sklopu toga besplatan u lokalu, ne za mobilni saobracaj) ukupan racun= 27e..(doduse aktivirao sam hbo paket)..znaci onda nekih 33e..ok.._dolazi racun 44e..Ja nisam mogao zbog posla-pa ode majka da vidi sto je problem: od izvinjenja ovo ono-na kraju ta zena kaze da ce biti nadoknadjeno na sledeci racun..ok..ajde desavaju se greske...nista opet ja na kraju mjeseca aktiviram hbo..racun cak veci nego prije= 46e. E tu sam ja stvarno posto poto htio da raskine ugovor...i opet ja nisam mogao zbog posla da izadjem, tako da je otisla majka i brat da raskinu ugovor-opet ima elemenata jer je krsenje u pitanju..ali nista ista prica kao i prije..nadoknadice se na sledeci racun- i jedini nacin da se raskine ugovor je sudskim putem..I sto sada covjek da radi..?
ponovo aktiviraj hbo paket!
Mislim da je ipak ironija u pitanju :).
Posalji broj na private, pa cemo da provjerimo.
USB ce moci da se koristi u sljedecoj verziji klijenta, ali za pregled slika i muzike. Kao sto je Omega vec rekao kopiranje snimljenog sadrzaja nikada nece biti omoguceno. Ne znam sto ste toliko zapeli za to kopiranje, jer STB nije sprava za pirateriju.
Mozes li nam reci kada ce sljedeca verzija ?
21.12.2012.