A obzirom da mi se guma pocijepala, vjerovatno je u felga posla u tri lijepe. UUUUUUHHHHHHHHH !
Printable View
A obzirom da mi se guma pocijepala, vjerovatno je u felga posla u tri lijepe. UUUUUUHHHHHHHHH !
A tek kod mene, ulica Vuka Karadzica, tj. od Zeljezare do Skvera (kruznog, NK) masa rupa + konstanto nesto "majstorisu" i nikako da taj zalosni put odrade kako treba. Ta mi pade prva na pamet, a ima ih jos masuu. Imao sam srecu do sad sto nedje jednostavno tocak nisam okinuo a sa njime i nesto gore. Pa da smo Afrika do jada je.
Svratite do stare varosi pa onda kukajte
Eo rjesenja vasem problemu:
http://www.sntechnologies.com/Challenger2.jpg
Ovo je svadbarski tenk, vidis da mu je zacepljena cijev...
Nervira me internet od ovoga komsije sto mu ga kradem. Ne zna dje ce sa parama a uzeo je nekakvi raspali paket sto nikudj ne moze. Malo mi fali da mu svasta recem.
Nervira me shto me svrbe muda skoro svaki put nakon tushiranja i korishcenja liquid shower gel-a... Mijenjao sam vrste i isprobao milion razlichitih ali jednostavno to izgleda tako mora neshto.. ne znam.. I tako svrbe neko vrijeme i onda prodje... Bleah
Sto moram da cjepkam drvice za potpalu,svako drugo-trece jutro. .
55-godišnja žena iz Krasnoyarska u Rusiji nekoliko godina pomagala je jednoj tamošnjoj porodici u podizanju djece. Čuvala je njihovo dvoje djece, a nakon što je 2012. godine i treće dijete obradovalo roditelje, ponovo su angažovali istu ženu za posao dadilje.
Dok bi oni bili na poslu, žena je svakoga dana po nekoliko sati čuvala njihovog najmlađeg sina. No, jednoga dana mama je primijetila da se mališan ponaša neobično. Previše je plakao i ležao je u stolici za ljuljanje sa glavom okrenutom prema dole. Mama je pitala dadilju šta se događa, a ona im je odgovorila da su razmazili dječačića, da on cijelo vrijeme plače i traži da ga se nosi u rukama.
Roditeljima je ova priča bila sumnjiva pa su postavili na skriveno mjesto kameru da bi vidjeli šta se događa kad njih nema kući. Ono što su vidjeli na snimku ih je šokiralo – dadilja je tukla dijete po glavi, vukla ga za ruke i nogom ga odgurivala kako bi na miru gledala televizijski program
<font color="#323D4F"><span style="font-family: Lucida Grande">http://www.youtube.com/watch?v=qbO04...ature=youtu.be
:shock:
Iznervirah se na brzinu..
Meni nije jasno kako se neko usuđuje da odgleda ovaj snimak , đe je ona, kako je opisano, iz sve snage šupila makanjče po glavi...
Ja ne mogu, jednostavno ne mogu...
Pa pametnije je da ga ne otvarate...
Nevjerovatno,jos se ne mogu opasuljit.
Kako bi je opasuljio jednom bezbolkom.
Nerviraju me tipovi ljudi koji sad prisvajaju ovu đevojku te je uslikana sa Leonardom Di K. , ''adaaa to ti je našaaaa, ođe u PG rođenaaa, braaaleeeee...'' ,
a da se radi o nekoj negativnoj vijesti, bilo bi: ''fuuuj, čuš Šiptarka Podgoričanka... fuj, fuj, a tako nikako ne može biti... ''
Kakva postava, nevjerovatno.
Kakav monstrum..Malo bi joj bila jedna bezbolka,jedino uz seriju od vise ponavljanja. .
A kakva bezbolka, ne bi mi ga ova vise zemljom hodala.. Pi ne vjerujem kakvih ljudi ima!
Ja sam se najzeio kad sam procitao nedje da je jedan lik prebio maloljetnog sina na mrtvo zato sto je u sred noci trazio casu vode. Patolozi su utvrdili kako su mu rebra popucala, da mu je jetra, pankreas napukla kao i mosnice - PA JEEBO BI MU MAJKU BOLESNU KOJA JE OKOTILA TAKVOG IMBECILA NAKAZNOG!!!! SVAKI DAN BI GA PREBIJAO KAO MRTVOG KONJA IZNOVA I IZNOVA DOK DUSU NE ISPUSTI! PIH kako mi dan uniste takvi debili.
Dokle god je zakon kod nas, takav kakav jeste, vazda će takvi manijaci, lopovi i tome sličan ološ raditi šta im je volja... Na sudu se više ispituje žrtva nego nasilnik... Nije ni čudo što se veoma mali broj silovanja prijavljuje kod nas, baš iz navedenog razloga.
Nervira me moja neposlusna kosa
ovi mokri snijeg S:
Gledat http://www.imdb.it/title/tt1649419/ dok jedem...
imam ocjećaj da će me ovih dana smarati papa i njegov otkaz