Vidjeh, nego pitam za benzin i dizel, kao i pumpe u samom Skadru i prema Sukobinu?
Printable View
Vidjeh, nego pitam za benzin i dizel, kao i pumpe u samom Skadru i prema Sukobinu?
U Skadar su cijene skoro iste kao kod nas, cenat-dva. U Bosnu su cini mi se dosta jeftinije.
Pisao sam vam za Trebinje nekoliko strana nazad, pa pogledajte
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
¯\_(ツ )_/¯
Bugi na kojoj pumpi sipas u Trebinju i kakav im je kvalitet goriva? Mozda i gume da se odu pazarit pa na usput...
Na izlazu iz TB prema Dubrovniku, prva pumpa sa desne strane (odmah i sa lijeve ima jedna) je meni najbolje, najvise ga tu prolazi i najcesce ciste tankove tu. Ista je firma i u centru grada imaju pumpu isto.
Sent from my TCL S950 using Tapatalk
Luksuz
http://www.vijesti.me/forum/luksuz-830712
Evo jedno zanimljivo stivo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
gdje u pg je najbolje gorivo euro 95?
Kod buske na Petrol.
Ili ako vise odgovara, kod SUP u zagoric.
E da, sad ima i tamo.
ima dje ocesh samo para...
Od sjutra:
Benzin +5
Dizel +4
Ojha.
a?????
Idemo breeee gazi
Udri ga bre pjeske cemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od sjutra skuplje sve vrste goriva
Komentari (3) A A A
Od sjutra će u Crnoj Gori sve vrste goriva biti skuplje za pet odnosno, četiri centa, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.
Ilustracija (Foto: Google)
U narednih petnaest dana litar eurosupera biće skuplji pet centi, pa će litar BMB 98 koštati 1,36 eura, a BMB 95 1,32 eura.
Četiri centa biće skuplji litar eurodizela, što znači da će litar koštati 1,19 eura.
U ovom obračunskom period i lož ulje će poskupiti pet centi, te će litar lož ulja za grijanje koštati 88 centi, a litar u veleprodaji 1,16 eura.
Kad su izbori? Ocu ovaj put da glasam Milasa,jer da njega nema ne bi ni nas bilo
Daj sad hljeb 1e mlijeko 1e krepaj sirotinjo
Vele u vladu da je ovo zbog onoga sto su za referendum dijelili po 10e da se maše barjacima po PG...
deeptroath.
A dignite ga odma na dva eura fukare da se ne mucite sa izbacivanjem obavjestenja svakog drugog utorka. Pi.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Pisaaaaaj po sirotinji!