Mh, nisam ni ja toliki sadista da terorišem ovaj narod ovuda, bar ne preko mjere :joy:
A, uz to, nisam ni nekorektan igrač, bar uglavnom, pa gledam u loptu a igrača ne diram.
Baš zato sam pustio to za Beč, o zatvaranju kacelarije i obustavi letova zbog duga za lizing, da prođe bez komentara.
Jer vjeruj mi, ne bi umio drugačije reć, no da je taj ko je to izjavio, na televiziju, ulicu ili u kafanu, ili malouman, ili je debelo pao neđe na glavu taman pred sami intervju.
A onaj ko to neđe koristi kao argument, ili nije uključio mozak, ili mu je neđe otperjao za ovim piplicama što su počele mitarenje garderobe na ove lijepe dane :joy:
Aman, Montenegro je poslednji let za Beč imao u srijedu, 23.12., čini mi se u pet do osam ujutro tamo, i nešto prije podneva nazad, i nikad ih nije obustavio. Odnosno, jeste, dan poslije je sve letove obustavio.
Što se zatvaranja kancelarije tiče, zaboga miloga, kakve to veze ima sa zemljenjem aviona- ako te strah da ti neđe ne zaključaju avione, ti tamo ne letiš, ili letiš sa skrštenim palčevima. U svakom slučaju, zatvorena kacelarija ti tu ništa pomoć neće. Bez ako imaš kakvu finu đevojku tamo, pa te strah da ti nju ne prizemlje :)
Ili katastrofalan dil sa Austrian Airlines-om, sa kojim dijeliš liniju.
Što se tiče priče oko EK, i obustave pregovora ako im se pomogne finansijski, tj, ključnog razloga što je vlada učinjela što je učinjela, eto, jedino mogu još dodat kuriozitet, koji opet svi preskaču- država je i prošle godine pomogla MA sa 10 miliona, pa je opet otključala poslavlje 8.
Ako misliš da Evropa tako otvara ta poglavlja, i to, ja nemam što dodat. Možda jedino da onda mnim da smo mi ipak univerzalna velesila :)
Za kraj, čisto da se zna- niti sam đe branio prethodno upravljanje kompanijom, niti bi to krčmljenje bilo moguće branit.
Isto ko što nije moguće branit sadašnju vladu, što nije donijela racionalnu EKONOMSKU odluku, no je ispucala jednu čistu POLITIČKU, bez sagledavanja moguće štete i nekog zdravog razuma.
I, pls, izjava o sredstvima za tri dana, zbog kojih se mora obustavit letenje, je data dn nakon čuvene konferencije, kad je poreska izašla sa blokadom računa, počistila s njega 3.2 miliona i ostavila ih da duvaju u diple, bilo bi korektno da i to primijetiš.
A njima je bilo korektno da razmisle da, bar i mali dio tih para, iz trezora, namijene nekom programu za zaposlene tamo, koje, koliko ih razumijem, samo tako žele da sačuvaju.