Restoran Arbri.
Printable View
Restoran Arbri.
Ne pamtim da sam bolji sendvič sa pršutom jeo nego danas u restoran na spuštanje sa Njeguša, ne znam kako se zove uslikah sliku, Vidikovac vjerovatno jer tako i izgleda, prelijep pogled na Boku.
Vrući domaći leb, domaća prava njeguška pršuta i sir, ne znaš što ćeš prije da skubeš, odlična bješe i jagnjetina ali porcije male, prilagođene izgleda Italijanima kojih bješe full... :)
Suma sumarum u odnosu na fensi Georgija gospoština od kafane...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b4ce53cf9b.jpg
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
Nevjesta jadrana?
Jeste
Jes
.
Aaaa... Moram obić....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Restoran Savoyo ispod stadiona buducnosti. Maaalko jace cijene ali kvalitet i kolicina porcije sve opravdavaju. Pizza sendvic sa piletinom brutalan i lagano ga dvoje mogu doruckovat iz jedne porcije.
Sve zaboravljam, ali mr gastro uvijek fresko i ukusno.
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
punjene lignje sa rizom u parmu , postim pa to uzeh , iznenadih se koliko je to dobro bilo , da se ne postidis da povedes koga oces :D
Kome je zgodno i usput, ćevapdžinica "Goranac" u Beranama pored gimnazije... Nikad i nigdje nisam jeo bolje ćevape :)
Niti ces :)
Definitivno najbolji cevapi sto postoje, a jeo sam ih svudje sirom jugoslavije i dijaspore :D
Ako još neko reče da su najjači na svijet, vraćaću se preko Berana u PG s primorija $utra :D
Ovo su dvije ozbiljne tvrdnje i naceracete par nas da se ozbiljno zaputimo u berane zbog cevapa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vala mene, ako mi je merak da se pojede i popije ne žalim poć niđe.
A za sve drugo me muka da mrdnem :D
Probah na nagovor supruge koja je terenac pa ih jede još od 2002. godine i kaže ni mm se nisu promijenili :) (postoje već 50 godina)
Meni su odlicni kod Senca u bijelo Polje
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
A senco je nekad bio ok. Berane potvrda. Naucili me drugovi koji su dostavljaci redovno idu tamo. Cak sam i ja zaputio sa jednim od njih da probam. Nisam se pokajao
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ada ene.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
meni su najbolji ćevapi kod šuća u kvalitet.
A morace se put berana odit brzija dana [emoji3]
U kvalitet cevapi i sudzuk gaze
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Dje je taj kvalitet?
Dodjemo li mi kao influenseri?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali bez plaćanja...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine P10 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............