i ja isto evo 3 noci ne mogu zaspat...
Printable View
i ja isto evo 3 noci ne mogu zaspat...
Igraš li poker? :D Slagalicu?
Nervira me ova je*ena monotonija u zivotu - sve isto zadnjih par dana, neka rutina i gluposti. Tacno bi mi dobro dosao kakav rat ili kakva svjetska katastrofa da me oraspolozi :)
trenutno sve...
osobe nevaspitane
JEEBEM TI SNIJEG! ODAKLE SAD U PM! pi!
Odakle sad ovo white shiit? PIH!!!
Gledam ovu propast hotela Onogošt, pa se sjetih poslastičarnice ABC, ekspres restorana u centru, poslastičarnice u hotelu Crna Gora, samoposluge robne kuće Beograd. Ćao.
aooooooooooooo dobro ovo pročitah! Užas! Greotica mala, sa 6 godina ga je neko godinama tako krvnički maltretirao...ja ne umijem da vam napišem kakva bi kazna ovim ljudima i babi koja ga niej branila jer nije mislila da će ga ubiti a i nije prvi put da ga tuče...znači odgovarala bi mi jednako kao ubica...:( :( :(
A platio bi mi svaku suzu tog djeteta smeće jedno neotesano neiživljeno, poželio bi milion puta da umre metiljčina jedna gadna.
Zamjerka na standardno ponašanje medija koje nikad pri ovakvim slučajevima ne napišu puno ime vinovnika a žrtvi uglavnom napišu. Koga štite ta gospoda?
Objašnjavam ti ovamo sad. To su te junačine, isfrustrirana kopilad koja se iživljavaju na žene i đecu a sebi ravnog ne bi smjeli pogledat. Radni kamp pa se tamo istresaj a i buš dobil i glogovom motkom po leđima jer si svoja ljudska prava svojim postupcima izgubio.
Nervira me kad se nesmotreno umiješam u tudji brak,ali ne sa namjerom sa moje strane.
Nervira me kad plaćam za ono što nisam potrošio... Nije stvar u novcu, već u principu...
kolko radim ljudi u posljednje vrijeme, nemam kad vijesti procitat...
Isto. Mada me to nekako i raduje. :)
Samo ja mogu pojes' grcki sladoled u ovo vrijeme. Sline do koljena, grlo upaljeno...
To sto mi se pocijepala nova guma zbog j*benog kratera na nasem j*benom putu. J*bem svima mater iz Crna Gora puta!!! Nadam se da ce neko od tih g*vana ovo procitati!!!
Ubio bih nekog sad !!!
Djevojka me nervira, ja me nerviram, svi me nerviraju.....
@Shone obrni nervozu na cirozu ;)
on topic
JEEBENI SNIJEG, again. FUUCK U!!
Ako vam je do zdravlja guma i auta uopšte ne idite put Lamela na Zabjelo. Vuklanski krateri zamaskirani barama
I Stari je isto simpatičan jako