Sunce. :)
Printable View
Sunce. :)
Gorka kafa i gorka čokolada... Znam šta ću! Umočiću! mmmmmmm :)
cokolada a? khm khm secer...............
Gorka ona 88% kakaa ima ..to se smije rekao mi je neko :ppp jes da nemam bf 10 al jbga moram i ja psihi udovoljit nekad aj hev a soul ju nou ;)
hehehe ja cepam doma 99posto ;p oci ispadaju od gorcine
Dje nadjes tu? Ovo je ona krasova i nju nadjem kako dje u koji market ;p
narucis na netu, il doneses sa puta ;p
Ulica Makedoska, Beograd, prodavnica iskljucivo za cokolade, izmedju ostalog - najsjajnija ponuda cokolada sa visokim sadrzajem kakaa.
hahaha e zaisto necu cokoladu preko neta narucivat pa to se 5,6 puta istopi od Svajcarske do ovamo hahaha a i meni jedna traje skoro mesec dana ja sam ti karakter hahaha :)
e ovo u bgd bi vec moglo da se proba kad se podje :) hvala nauzeja i ti ne znas sto valja :)
Ne volim takve cokolade, ali znam znanje .;)
Ostavljanje kompjutera u sred posla i odlazak na ljuljaske,bosonog,uz domet do ulicne rasvjete,zamisljanje da je Dunav Jadran.Opet za srecu malo treba.
A mogla sam bar kompjuter iskljucit prije 5 sati.
kad kasno uvece sjedem za komp, kafa bez secera, zapali se cigar duvana pa opalim po LAST.FM - YOU TUBE kombinaciji :))) najjace !!!
Kafa, cigarete i koka-kola.
I Youtube. I jedna mlada dama prelijepog glasa.
Izgleda da nas slicne stvari cine srecnim Ispihitura :)
:) mene cine srecnim sve mlade dame... a jos ako su prelijepog glasa, ihaaaa :D
trazim brinetu, prelijepog glasa, a odlicnog stasa, radi intimnog druzenja i moguceg zajednockog zivota. sifra: ne pomaze voda majko...
ručak :mrgreen:
Poruka koja mi je sada uljepsala dan > Nocas vecera raznjici....
Cijevna, drustvo... samoca :)
Tomato & paprika + olive oil
More. :)
Djeciji smijeh.
voznja bicikla
A srce mi se cijepa. Uvijek.
Kad za 19. rodjendan dobih na poklon broj Bore Djordjevica,koji nikad ne okrenuh,al' i dalje ga cuvam.
U stvari,srecu je donio covjek koji je poklanjao.
Jugoslovenska kinematografija. Poseban smisao za humor.
Predivno vece na jednoj od Budvanskih finih plaza sa jednom divnom Beogradjankom...znaci osjecam se jako ispunjeno..ali moze se reci i ispraznjeno..:D:devil::joint:
gaul the kid.
Blago tebi Ivane.
Samo se pazi Beograđanki koje inače žive u Pinosavi, Sremčici ili Barajevu. One su mnogo opasne. :D