Meni je isto 35+ i 40+, svejedno klima radi :D
Ko je rodjen ovdje, možda je navikao, ja baš teško :( More mi je pod prozor i koliko god temperatura bila visoka, more to lijepo reguliše.
U svakom slučaju bolje i 40 nego onaj pomet ispod nule zimi.
Printable View
Meni je isto 35+ i 40+, svejedno klima radi :D
Ko je rodjen ovdje, možda je navikao, ja baš teško :( More mi je pod prozor i koliko god temperatura bila visoka, more to lijepo reguliše.
U svakom slučaju bolje i 40 nego onaj pomet ispod nule zimi.
:-)... Svakako da ima i to veze... Meni vlaga u vazduhu smeta, prosle godine u ovo doba sam bio sluzbeno u Torinu. Ljudi, vlaznost vazduha 90+%... Imao sam ispametiti... Preznojavao sam se kao nenormalan, a kosulja, kravata, odijelo...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...7b&oe=5808FB7C
Odlicno da se ves osusi, da ne blijedi na sunce :)
Osjećao sam se kao vozač BOV-a na Trpinjskoj cesti devedesetih, kakav nalet grada, pozdravio sam se bio sa sofersajbnom ali preteče.
Taman siđoh prije sat vremena na plažu u Bd, kad puče nekakav uragan, pobača sve suncobrane, peškire je na šetalište izbačio... Uteče narod glavom bez obzira.
ovo ljeta gledalo nije kad svako malo kišuljina mrzna pada! Kao da nije dosta što nas s jeseni uništi no sad nam ni ljeta više nijesu vruća i normalna! Što se mene tiče ja oću 40 stepeni i samo to je ljeto za mene!
Vazda ljeti kise padau, kao ljetnja kisa, u trenutu srucilo se se ima ona pjesma.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Prija ova kiša ;)
Ssmo da ne otrese grad ka u NK
Prija li ovima sto vole vrucinu ali sa klima uredjajima?
Lijepe bijele kuglice
Od kad je slika?
Predivna noc, zaista.
Pteslatke, jos kad razbiju stakla na auto.... Ma super
Onda ti ne valjaju stakla haha
Katastrofa...
Noćas vozih malo biciklo i baš se osjećao vjetrić da pirka, nije bilo one zapare kao prije par noći. Baš je sijevalo neđe oko 23h i pretpostavio sam da će kiša, al baš prija sad (samo da ne bude grada), baš će fino da se spava.
Dje je ovo gruvalo ovako??
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Kako je grad omlatio sinoc sve drvece... sigurno 10min je mijesao sa kisom, skoro koliko kliker je bio.
Ja sam bio po gradu do 10:30 i odoh kuci. Ovamo samo kisa nista vise.
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Niksic
Ja u Bokesku,poce ono nevrijeme nestade struja. E kad potegose konobari telefone,ka Dzon Vejn revolver... Lampa im na prvu precicu bjese, da ko ne utekne i ne plati :lolblue:
Doslo vrijeme go da se ide po kuci
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Kako volim kad je vruće uživam! Pometoh se sinoć sreća te posle ugrija malo:D
Bas prije neki dan komentarisem sa sestrom ove ljude sto vele da su se navikli i da vole kad je ljeti vrucina velika. Reko, svezao bi ih ispred maksija na stari za onu banderu jedan dan, od ujutro do uvece. Inace je tu temperatura 31 stepen nedje oko 21h. Pa vidji.
A neki su ljudi ka zivotinje. Ja ka cep mokar, kosa ka da sam umocio glavu u vodu, kosulja sva u one gadne fleke, na ivici da pocnem da se osjecam na znoj...a ovamo lik ili djevojka, nebitno, suvi ka barut.
Mada, ne bi ni meni smetalo da se ujutro probudim u klimatizovano, shedem u klimatizovano auto, odem da
rabotam u klimatizovanu kancelariju, vrnem se klimatizovanoj kuci i zaspem u klimatizovanu sobu :) mada, nije losa ideja i da se ide gologuz kroz kucu. ;)
Kakva to krv vrvi kroz te osobe koje se ne oznoje na 35+ :)
Potpisao bi se odma da cijele godine temp ne predje 10-15 stepeni. Kakva je to zdravina u odnosu na ovu bolest :)
Još avgust i kraj..
A, vala, raspaliće ga $ever u decembar, januar i februar, ima da uzivam...
Počinjem da zavidim babama i djedovima kojima je cirkulacija pošla u q**c. Gledam neke đedove na Čepurke, svi mokri od znoja oni ka barut suvi idu i ispraćaju pokojnika....
I još kažu da im ni malo nije vruće nego da je baš prijatno.
Ahahaha jes, a kad im vidim one trik majce kroz kosulju, za svaki slucaj...
Eo kiša na Cetinje poče da rosi...
Sent from my GT-I9195 using Cafe Del Montenegro mobile app
možda su mislili na ovu vrućinu kad rekoše smak sveta? Ja se osEćam smaknuto:D
od kraja sljedeće sedmice, 12, 13. avgust.. računajte na dobar pad temperature, kiše.. i "ubijanje ljeta".. kad to izgruva.. dolazi idealnih 32,33.. i manje gužve a toplije more.. e onda možemo na odmor :D
nema odje ljeta više...nažalost
A nije ga ni bilo ove godine da valja, pih.
Kako kad su one čike-medijski botovi najavili nikad toplije ljeto, kao što su predviđali i svako u posljednjih 15ak godina?
Da ako najava nikad hladnije zime ne omane.