Onda nema brige za taj pehar.
Inače, mislim da će ovo bit najtužnija polusezona od kad je nastala ova liga.
Vazda je bila nikakva, ali nikad manje para i dobrih igrača.
Printable View
Onda nema brige za taj pehar.
Inače, mislim da će ovo bit najtužnija polusezona od kad je nastala ova liga.
Vazda je bila nikakva, ali nikad manje para i dobrih igrača.
Pretuzno.
http://www.youtube.com/watch?v=SdVYkPgLvuo
Toliko godina se cijedi ova liga a nista se u nju ne sipa, niko se nije pojavio, beznacajno sve.
Evo se i celik fino pojacao,dolazi im ovaj sto je u holandiju igrao, onda djikanovic,dva dzeverdanovica,bakoc i jos neko...
Dosla im Sutjeska, a ?
Dobro, imaju jos par igraca da dovedu i da budu komplet Sutjeska.
Pojacanja strasna Djika, Luka i Dzefovi.. :)
Drazen Medjedovic u Decic, kakva steta za tog momka, strasan je igrac mogao da bude.
~ Ništa od Vejnovića, priključio se Drinčić ~
Sutjeska nije uspjela da postigne dogovor sa dvadesetjednogodišnjim štoperom Nemanjom Vejnovićem. Vejnović je ostavio vrlo dobar utisak, u našem taboru su svi željeli da on ostane kraj Bistrice, ali dogovor nije postignut. Sutjeska je pristala na uslove koje je Vejnović tražio prije dolaska u Nikšić, ali je on, nakon što je nekoliko dana trenirao sa „plavo-bijelima“, tražio veću sumu od dogovorene, te se odustalo od štopera iz Bosne i Hercegovine.
Treninzima se priključio štoper Bojan Drinčić, koji je prethodnu sezonu i po proveo u redovima Čelika.
Trebali ste i tome Vejnovicu ponudit toliko koliko je trazio,i onako niko od njih centa vidjet nece :)
http://www.vijesti.me/sport/kordoba-...-clanak-111003
a dobro bi im palo tih 50 iljada za po godine
Kakva su to telad.
A nije tajo no sto im znaci 50k. To je premali novac. Ko ce njega da kupi on je najzesca prevara. Njega ce svako da vrati dobro je da uopste ima interesenata.Njega treba prodati hitno a ne pozajmljivati. Sto im znaci 50k za pola godine ne bih ni ja pristao na takvu ponudu. E ovo cjenkanje sa80 e to je stvarno klosarenje.
Telad sam mislio pod onim da ga nijesu uvalili kad su mogli, pa sam se posle sjetio da su oni htjeli ali da je on odbio.. Nista, ocekujem i njega za 2-3 sezone kod Meda u Decic.
Lovćen nastavio sa pobjedama - Cetinjani juče na Jazu savladali Rudar...dnevni list Pobjeda...
Quote:
Ako na proljeće bude kao sada opstanak nije daleko...
Lovcen 3:2 Rudar
BUDVA -Sportski kompleks na Jazu. Gledalaca: 50: Sudija: J. Kaluđerović (Cetinje). Strijelci: Turković (p), N. Draganić (dva puta) za Lovćen, Nerić i Stojanović za Rudar. LOVĆEN: Drago j ev i ć , Mirković, V. Martinović, Tatar, Vujović, I. Martinović, Bošković, Hočko, Radović, Đurišić, Petrović. Igral i su još: Marković, S t a no j e v i ć , Tu r kov i ć , Vušurović, M. Draganić, N. Dr a g an i ć , Radunov i ć , Ćeranić, Halilović, Perović, Turanjanin. RUDAR: Vukliš, Popović, Alić, Damjanović, Bambur, Ru s t emov i ć , B r nov i ć , Vl ahov i ć , Igumanov i ć , Jovanović, Krkeljić. Igra l i su j oš : Je l ovac , S t o j a n o v i ć , N e r i ć , Joksimović, Šćepanović, Plakalo, Bajić, Šljivančanin.
Ako u prvenstvu bude igrao kao što sada igra u pripremnom periodu, Lovćen neće dozvoliti da u godini u kojoj slavi vijek postojanja ispadne u drugu ligu. Ekipa koju je nedavno preuzeo Mojaš Radonjić savladala je u tri dana ozbiljne rivale iz prvenstva - juče Rudar, a prije toga Mogren. Prvo poluvrijeme meča na Jazu između Cetinjana i Pljevljaka završeno je bez golova, a onda ih je u nastaku palo pet, jedan više u mreži Rudara. Zanimljivo je da je Lovćen dva puta poveo iz penala, drugi put za trijumf. Sudija Jovan Kaluđerović sa Cetinja, internacionalac, lako ih je svirao. Opravdano. Prvi je realizovao Turković, a drugi Nikola Draganić. Isti igrač prethodno je iz igre, nakon lijepe akcije,pogodio za 2:1. Druga pobjeda Radonjića na klupi Lovćena, jeste prijateljska, ali svakako ohrabrujuća. - Rezultat je uvijek bitan, bez obzira što ovo nije bila utakmica za bodove. Uostalom, pobjede su smisao sporta-rekaoje Radonjić. - Obje ekipe dobro su trčale i pokazale dobar nivo za ovaj dio priprema. Mi imamo mlad sastav koji do početka prvenstva još treba da napreduje, i kao tim i pojedinačno. Dosta stvari bilo je dobro. Potrudićemo se da na proljeće izvučemo maksimum, da izbjegnu selidbu u niži rang, iako imamo veliki bodovni zaostatak. Ali, vjerujemo i imamo želju da probamo da makar uđemo u baraž - rekao je trener Cetinjana. Rudar je izjednačio preko Nerića koji je glavom prikucao odbijenu loptu golmana Lovćena, a drugi put je rezultat izjednačio Stojanović, poslije idealno nabačene lopte Nerića sa desne strane. Nakon pobjede nad OFK Beogradom, prvi poraz Pljevljaka. Rezervna postava primila je tri gola za 45 minuta. Nije to po volji treneru Nikoli Rakojeviću. - Nijesam od onih trenera koji će reći da im rezultat u pripremama nije bitan. Naprotiv, meni je uvijek važan. Ljepše je kada se pobjeđuje, tako i ekipa dobija na samopouzdanju. Gledano iz tog ugla nijesmo ispunili cilj i ne mogu biti zadovoljan zbog poraza. Ovo je bila drugačija utakmica od one sa OFK Beogradom jer sam dao veću šansu igračima sa manjom minutažom.Oni tu šansu nijesu iskoristili.Od njih sam više očekivao - kazao je šef strukeRudara. D.K.
Darko Marković u Lovćenu...
Darko Marković novi je fudbaler Lovćena. Nekadašnji kapiten Zete, mlade crnogorske reprezentacije, Pakhtakora, Dečića i Ujpešta juče prijepodne potpisao je sa Cetinjanima ugovor do kraja sezone. Odmah se vidjelo da će biti pojačanje. - Marković je igrač od kojeg očekujem da nam pomogne u nastavku prvenstva. Juče je dobro odigrao, a biće još bolji kada se spremi - rekao je Mojaš Radonjić. Lovćen je u potrazi za napadačem i štoperom.
Zilina, Regenzburg, Las Palmas, Koreja cini mi se i jos neki. Mada su i neki od ovih htjeli pozajmicu. To opet ne mijenja cinjenicu da nisu umjeli da ga prodaju jer ponuda je bilo vise nego dovoljno. On zanoveta oce cojek jaku ligu ka sto je Giga Vukovic ocekiva ponude iz francuskih prvoligasa svojevremeno.On je klasicna prevara.A ja zato sto je tako bahat bi volio da se to desi iduce a ne za 2-3 sezone.
Lovcen doveo Darka Markovica.
Sad se stvarno pstavlja pitanje ko ce da ispane iz ove lige.
Ja mislim da je glupo pricat vise oko Adrovica,ja bih za njega ponudu od 20e uzeo a ne vise... Ocekujem da ce mozda ova polusezona bit i najzanimljivija jer ce svako svakog dobijat ;) ako nastavi ovaj Lovcen ovako nece se moc zivjet od Montenegrina :)
Ko je ovaj Draganic te buca golove ?
auu odlican igrac, Lovcen ce odlican bit sa njim... inace Lovcen se pojacao opasno.... potpuno ce to druga ekipa bit u nastavku prvenstva... vec su klepili mogrena i rudara na pripreme...
Kaze mi drug koji tamo igra, navodno stala drzava iza njih da ne ispanu, dali para dosta za pojacanja i premije....
Doveli su mnogo dobre igrace i doveli na pozajmicu drugog golmana OFK Beograda, Andriju Dragojevica inace rodjenog podgoricanina.... strasan golman prosao podmladak Buducnosti....
sto bi rekao Grugur, bice Lovcen tvrd orah mnogima u ovom prvenstvu :D
A sto bi rekao Vujisic, bila je to prava pozicion borba...ili sto bi rekao svaki nas trener, bila je to prava prvoligaska utakmica.
Bice prezanimljivo proljece. :)
Lovcen kako je krenuo ne da nece ispanut no nece ni baraz zaglavit.
Zeta ce krenut put gore.
Mornar se dobro drzi ove godine ali oni mi nekako izgledaju najtanji i prvi su mi kandidat za zadnje mjesto.
Jedinstvo najavljuje borbu za titulu iduce godine pa onda pretpostavljam da nece ispanut ove. Samo ce imati dosta posla dok uklope nove igrace jer su dosta promijenili tim a nisu im neka pojacanja.
Petrovac ne bi trebalo da ima problema u drugom dijelu a imam osjecaj da ce Mogren i Mladost zestoko da se prospu na proljece.
A gore se nista ne zna izmedju ove cetvorke.
odprilike treba 35 bodova za izbjegavanje baraza, neki prosjek iz prethodne nekolike godine.... lovcen sad ima 8... znaci treba mu 27,28 bodova da bi izbjegao baraz....
znaci treba da odigra polusezonu u stilu sampiona ako misli da izbjegne baraz... sto je malo vjerovatno sve sa tim silnim pojacanjima
Nista od Marka Scepavovica u Sutjesku?
Evo Buto Miranovic stavio fiksnu cijenu za Adrovica,izbacio ga je u tender oglase pa dako ga proda... E ovo nidje nema da covjek daje fiksnu cijenu u medije kada auto prodaje...
Ne zna se jos nista za Scepanovica. A doci ce, ili on ili Cetkovic valjda.
Sve se nema i ne umije, Darka Markovića dovedoše, nekadašnju uzdanicu Zete. No ko zna što im obećvaju tamo, pa će bit bježanije i prije no počnu utakmice. :D
I naravno, tu je opet najsporiji igrač fudbala na svijetu, Vanja Tatar.
Ništa se ne obećava jer su "pare" stigle i napunjena je kasa što od opštine a što od drugih...svi su isplaćeni i ovi što im se dugovalo... :)
Moram bit' iskren i rec' da mi Lovcen ide namrtvo na racku jer ovo kako ih cupaju iz sezone u sezonu je smijesno.Opet ce kao slucajno da se desi da Lovcen odigra polusezonu u sampionskom ritmu i kao slucajno ce se zadesiti da ostali kiksaju tacno onako kako njima treba da ostanu u ligu.
Bruka je ovo sto radi Lovcen.
...e vala nije baš tako da nas čupaju iz sezone u sezonu jer ako tako gledamo onda čupaju manje više sve od prvoga pa nadolje,neka za ostanak a neke za titulu,zar ne :) ...eto već ste počeli da napadate Lovćen a nije ni počeo drugi dio prvenstva...vala ne možete očekivati da Lovćen igra na nivou prvog dijela jer od toga ne može biti gore,da ne pričam o nekima što su se faktički iživljavali na onu "đecu"...ja sam i tada rekao da ima još da se igra pa se vidimo u drugom dijelu sezone... :)
Montenegrino, složićeš se mislim sa jednom stvari.
Prvenstvo treba proglasit nereguarnim. Lovćen je igrao 5 6 kola sa omladincima, i oni koji su igrali protiv njih dobili su lake bodove.
Oni koji nisu, na početak sezone su igrali s jakim Lovćenom i sad će opet da igraju s ne istim, ali opet solidnim timom.
Ako jedna ekipa ne igra u istom sastavu (ne pričam o jednom, dvojici, trojici povrijeđenih, nego omladincima) protiv svih, prvenstvo nije regularno.
Ne branim interese niti jednog tima, ali ovo se niđe ne bi smjelo desit nego kod nas.
Vani se to rješava na 2 načina. Ili se prvenstvo poništi (što je rijetko) ili se ekipa koja je propala i nema za igrače izbacuje iz lige u ko zna koju diviziju, i bodovi protiv iste se brišu.
Meni je Lovćen mio ali ovakvo prvenstvo nema smisla, krše se najosnovnija fudbalska pravila, što je najgore, koja postoje u FSCG.
Eto, dobio si odgovor.
Znam na što ciljaš ali ipak moraš priznati da Lovćen nije igrao jednu utakmicu sa omladincima a drugu sa prvom ekipom već je sa omladincima igrao do kraja sezone. Dobro se sjećamo prošle godine kako su neki igrali čas sa jednima a čas sa drugima što je još gore i trebalo bi onda poništiti i prošlo cijelo prvenstvo...Klub ima pravo da igra sa omladinskim pogonom ukoliko nema prve ekipe i zbog toga se ne može poništiti prvenstvo...bila je pauza i normalno da se moralo nešto činjeti ili gasiti klub ili nabavljat pare to jeste tražiti od države da nešto učini povodom toga jer Lovćen nije privatni klub već je vlasnik grad Cetinje a samim tim je i država vlasnik...
...od tebe nijesam dobio odgovor jer komentar od ...mad dog ko...nema nikakve veze sa tvojim pitanjem koje glasi "bruka što čini Lovćen" ...napiši konkretno koja je to bruka...da li je namijestio koju utakmicu možda u prvom dijelu,tukao sudije,kupio sudije,kupio delegate,ukra pare nekome,o čemu se radi u tvom pitanju ? ....
Nije namjestio u prvom dijelu ali sve mirise na to da ce u drugom dijelu sezone samo tako da budu gurani.Prosle sezone taman tako je bilo Lovcen je samo tako poguran da ostane u ligu.Opstanak ove sezone bi bio pravo cudo i cisti dokaz da postoje klubovi koji moraju da igraju ovu ligu pa da ce 11 invalida izvest' na teren.
Sad ću ti reć lijepo.
Može li sad recimo Grbalj da se žali arbitražnom sudu UEFA-e (da hoće) zbog toga što su oni igrali na početak sezone s Lovćenom, i sad treba da igraju još dvije utakmice s njma protiv seniorskog tima Lovćena, a njihovi rivali, lupam Petrovac je imao 3 lagana boda od Lovćena?
Ajde oni vjerovatno neće doć u opasnost za opstanak ali to može odlučit putnika u Evropa Ligu.
Takav slučaj se može nać i kod davljenika.
Jednostavno nije dobro to što se radi.