Ma razumili smo se.:clap:
Printable View
nervira me kad se neko tek registruje i paf!direktno na pdf "ljubav" i baljezga pa se svako primi i daje savjete nekome ko se zaebava u kasne sate.
zsto te nervira. meni je to super, taman da se malo opustimo uz posalicu.
ja bi toga nekog poveo na picu u venom samo da znam ko je.
a bi ti da nije Kejs toliko ljubomoran hahahaha;P
ma ko hebe kejsa..
nervira me kad zakljucaju topic kad je najzanimljivije
vala bas.steta da se ne ismijemo dobro ka prije neku noc,isto je nesto slicno bilo
Mene nerviraju gadna djeca sa srednjim imenima na facebooku...pochelo je bezazleno a sad svi zivi moraju imati neko fancy ime...e dabogda im na nadgrobnu plochu tako pisalo :mad:
Kad me netko gleda, zapričava ili dodiruje dok jedem!!!
Istog trenutka mu sve zlo svijeta poželim!!!
:mad::mad::mad:
Nervira me kad dodjem u skolu u 8 ura nenaspavan a drugovi odma' pocnu da se grle, udaraju po ramena a ja nzm dje sam cini mi se jos spavam.
E ovo me najvise nervira uffff
Kad odem kod nekog da $edim i kad te nude da uzmes nesto ja kazem "ne mogu, necu" a oni navale "pa uzmi" i tako do besvijesti dok ne uzmem.
Nervira me kad se po 5 puta dnevno vidim sa istim cojekom i obavezno ljubljenje u obraz aooooo to samo odje ima..
pi! kao mala sam se chistila svaki put kad me neko poljubi,sve sam rukom brisala obraze :D
a i sad mi je to odvratno,pa cesto svima posaljem poljubac (ne mogu se sa 100 ljudi ljubit)
kad neko u 20h prolazi 2 na sat korzom sa bEsnom muzikom u X5, ML i sl..
To ljubljenje je vise da se pokaze koliko si 'blizak' sa nekim, toliko da mu das da te poljubi. -.-'
A nema mi milije od gorenja toga koji se zaleti. :D
noge mi sprde svaki dan poludjeh od toga...
mene nervira kuglica, sto trazi skidanje necega i posle vidimo se ni da se javi, pa mi 100 gb diska stoji , a nemam prostora za druge downloade, pa sam to morao da izbrisem, pa ce se jednom vec javiti pa problem, pa ja unaprijed razmisljam o problemu i to me sjekira dodatno ......................
Ja se baš radujem što ću sa kuglicom da dijelim kancelarijski sto ..... jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nevira me kad neko ne da zmigavac i naglo skrene ispred mene... Ili kad je zeleno, a pjesaci prelaze preko "zebre", kroz njihovo crveno..Sve bih ih redom izgazio,bez imalo kajanja...
Juce kasnim na neki cas, vozim malo brze, preticem auta...Stanem pored neke avetinje sa crnim passatom i cekam zeleno...ja krecem malo brze, jer kasnim, naravno. Odjednom vidim ovu budalu sa passatom kako me pretice, ulijece , oce cho'ek da pogine...Razmisljam "Vidi ovih kompleksa", ali mi je sve bilo jasno kad sam vidio tablice PV ili PL ...