Originally Posted by
sinisam
Sve je tačno što si rekao , ali sada su druge okolnosti.
Pošto me vučete za jezik, reći ću vam veoma bitne stvari iako ću možda zbog ovog biti žestoko kritikovan od mojih iz ,,Bolje Crne Gore"
1. Opoziciju u Crnoj Gori- Srbe ,Crnogorce, Bošnjake, Muslimane...okupili su ambasadori dvije najznačajnije države na svijetu uz Japan!
2.Opozicija je dobila zeleno svijetlo za smjenu režima i od veoma relevantnih međunarodnih faktora.
3.U neformalnom dijelu neuporedivo je veće podrška za smjenu DPS-a( kada su razni seminari, predavanja,forumi).Značajne strane diplomate u nezvaničnim razgovorima jasno su stavili do znanja Srđanu Miliću da će ih podržati!
4.Nikada se nije formirao blok od 12 stranaka za Podgoricu u istoriji parlamentarizma!
5.Nikada od početka 90-tih DPS nije išao samostalno na lokalne izbore u glavnom gradu!
6.Nikada SDP nije izlazio na neke lokalne izbore a da je u najmanju ruku neutralan u pogledu DPS-a i ,,Bolje Crne Gore"
7.,Bolja Crna Gora" i SDP imaju izuzetnu saradnju na samom terenu, tako da smo malo svi zatečeni( da se ne lažemo)
8.Nikada do sada nije neko iz DPS-a jasno i glasno stao u odbranu najvećeg dilera droge sa ovih prostora.
9.Jednostavno narod je prelomio, dosta mu je podjela na Srbe i Crnogorce, na Bošnjake i Muslimane, na Bjelaše i Zelenaše, na partizane i četnike...
Narod hoće da živi slobodno i da sam odlučuje o sebi a ne da to rade drugi umjesto njega!
10.Poslije 20 godina , zaslužili smo da pokažemo svijetu da smo i mi ljudi koji mogu i smiju glasati za DRUGE!