Originally Posted by
cola2
Moj pas carski pekinezer ima lajsmaniju. Negdje u septembru prosle godine smo ustanovili prilikom testiranja kod dr Popovica u Baru. Pas koji je bio toliko hiperaktivan odjednom je postao nikakav, sto ti kazes, postao je tromav, nenormalno mu je opala bujna dlaka, na glavi je imao masu limfnih cvorova, mislio sam da cu ga izgubiti kroz 10- tak dana, takodje nalazi su mu nikakvi bili.
U pocetku mi je doktor prepisao kombinaciju lekova Alopurinol, Medazol i jos jedne ne mogu se sjetit tacno ali cu provjerit. To je pio 2 mjeseca , zatim mi je napravio neki koktel koji sam platio 50e takodje jos mjesec, i pas je dozivio nevjerovatne promjene, kao da nikad nije nista bolovao. Vratila mu se dusa jednom rijecju, limfni cvorovi su se povukli, dlaka skroz porasla na svim mjestima, razigran, apetit se vratio, sve bas. Poslije tog koktela mi je rekao da ga samo lijecim na Alopurinol od 100 mg jedna tableta izjutra i jedna navece. I tako radim skoro 3 mjeseca.
Tako da ti toplo preporucujem Popovica u Baru. To je ipak bolest za koju nema lijeka, ali kroz neke terapije, tretmane i ishranu mozes psu koliko toliko da produzis zivot i ucinis mu ga lagodnijim.
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka