Moja greska, opet, to ne mjenja računicu da će minimum 16 partija/pokreta biti u parlamentu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Moja greska, opet, to ne mjenja računicu da će minimum 16 partija/pokreta biti u parlamentu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalicija koju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Liberalna partija i Demokratska unija Albanaca predala je danas listu za vanredne parlamentarne izbore 11. juna, a nastupiće pod sloganom “Zajedno! za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković”.
<<<Naziv liste koalicije DPS – SD – LP- DUA: Zajedno! za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković<<<
Na listi su Danijel Živković, Nikola Janović, Nermin Abdić, Drita Llolla, Boris Mugoša, Dušan Raičević, Oskar Huter, Aleksandra Vuković Kuč, Ivan Vuković, Jevto Eraković, Abaz Dizdarević, Sonja Milatović, Branislav Nenezić, Mehmed Zenka, Nikola Milović, Zoja Bojanić Lalović, Andrija Nikolić, Nikola Rakočević, Mihailo Anđušić, Aleksandra Despotović, Nihad Canović, Evir Zvrko, Vatroslav Belan, Nela Savković Vukčević, Boris Muratović, Mehmed Husović.
Tu su i Jugoslav Jakić, Lidija Kljaljić, Leon Đokaj, Nermina Muratović, Ksenija Aranitović, Nikola Zirojević, Andrija Radman, Miloš Popivoda, Slobodanka Boba Roganović, Stefan Ćulafić, Milan Tičić, Neđeljko Moškov, Maja Rondović, Asim Andrić, Fazlija Krcić, Branko Bošković, Vera Medojević, Miodrag Ivanović, Irma Nišić, Maja Miročević Rotovo, Marica Maša Zeković, Luka Radović, Matija Bulatović, Seniha Tahirović, Krešimir Petrović, Dragana Živković, Marko Tošić, Miloš Čelanović.
Na listi su i Mensur Šaljaj (Demokratske partije Roma) , Demir Bajrlović, Dejana Dizdar, Vladimir Filipović, Sanja Mitrović, Nataša Vučinić, Miro Nedić, Milica Lekić, Draga Perišić, Lazar Vujačić, Marija Popović, Mirjana Radulović, Gordana Knežević, Aleksandar Markolović, Ćazim Hodžić, Maša Šturanović, Amina Brahić, Una Lješnjak, Ammar Borančić, Eniz Đokaj, Vladan Arsović, Momčilo Jovanović, Aćim Dabović, Slađana Milić, Ivana Raščanin Radičević, Jovana Jakšić i Dušanka Novosel.
A pogle kako kuca poruku. Potpuno uzbudjen ili pod gasom. A poruka standardna. [emoji1787]
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
Zar ti to nešto ne govori? Iza svake partije stoji neki medij, neka ambasada, neki biznismen. Iza njih ne stoji niko. I to im je najveći kvalitet.
I ne bih rekao nemaju kampanju. Zapravo, oni su među najaktivnijima na jedinom slobodnom mediju, a to su društvene mreže.
Ali OK - glasajte ove što su siguruca. Ali nemojte poslije da režete vene zbog korupcije, partijskog zapošljavanja, nejednakosti, uništavanja resursa, odlučivanja van Crne Gore i slično.
Sto posto se slazem. Ne stoji iza njih niko. Nemaju para. Nemaju infrastrukturu. Najgore po njih od svega, nijesu harizmaticni. Bar ne Peric nit Ikovic. Zaludu u CG sve njihove dobre ideje i postenje, ne pali prica dovoljno.
Za njih ce glasati slobodni i normalni ljudi. U CG je relativno malo i jednih i drugih.
Isto ste kao neka djeca...iza ovih stoje ambasade, iza ovih mafijasi...a ustvari samo stoje botovi koji ih glasaju. Neki iz koristi, neki cisto onako...
Slažem se. Perić je izuzetan lik. Na mjestu baš ali ne može sam.
Meni se ponekad toliko smuči sve da mi dođe glas da dam albanskim partijama. To su bre gospoda za nas ostale u CG. Makar cepaju svoje interese i ne glođu se po krvnim zrncima
A i kod Albanaca bi bila ista stvar da medju njima ima ljudi koji im govore da nisu Albanci nego Srbi, da njihova nacija ne postoji, itd. [emoji2]
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
A nema potrebe, jer oni svi znaju da su "srbi" [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ono što je dobro je što, rekao bih, 90% aktivnih članova sa foruma se slažu da su PES i Preokret jedino što u ovom kumbulju vrijedi glasati.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Glasao bih Becica, ako ce Koprivica da mi kaze sto bi sa onom 21 milkom [emoji23]
Profesionalne interesdžije imaju dijapazon nacionalnosti. To je tako kod nas
Ima li neko neko logično objašnjenje zašto Bečić spašava Abazovića...
Od cega?
Ima. Oboje su isti _____ (dopuniti sam).