Originally Posted by
Rada
Konkretno se referišem na klipove u kojima se iznose jasni dokazi da je dr Fauči u januaru 2020. imao informacije od najbližih saradnika da virus ne izgleda kao da je nastao prirodno, nego da je u pitanju inžinjering. Uprkos tim saznanjima, fabrikovan je članak koji je i on sam kasnije citirao u Bijeloj kući koji apsolutno odbacuje mogućnost bilo kakve ljudske intervencije i koji kaže da je virus nastao prirodno.
U mom rječniku se to zove obmana.
Nema članaka o tom lijeku, nema ravrnopravan tretman, nema klipova dr Kory-a koji je prvi izašao pred Senat da moli, tako je, da moli da mu se dozvoli da ga koristi jer mu je kao ljekaru teško da gleda svoje pacijente kako gube borbu sa bolešću, a zna da postoji lijek koji po malim istraživanjima koja su rađena obećava tako mnogo. Eto, cenzura se pobrinula da većina ljudi i ne zna da je recimo taj klip ikad postojao.
Neka se sve istraži, ja ne tražim ništa sem jednakog tretmama svih mogućih rješenja. Neka se samo 5% sredstava koja se ulažu u vakcine uloži u istraživanje ovog lijeka (i ostalih potencijanih tretmana).
Naravno da ne mislim na ljekare na prvoj liniji koji su i sami platili ogroman ceh u cijeloj ovoj priči, njima samo mogu da skinem kapu.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk