Prenosi li RTCG Buducnost-Rudar?
Printable View
Prenosi li RTCG Buducnost-Rudar?
Prenosi.
Celik - Mornar 3:0
Grbalj - Zeta 1:2
Mladost - Sutjeska 0:1
Mogren - Lovcen 2:0
Petrovac - Jedinstvo 1:0
Buducnost - Rudar 1:1
Celik - Mornar 2:0
Grbalj - Zeta 1:1
Mladost - Sutjeska 1:0
Mogren - Lovcen 2:1
Petrovac - Jedinstvo 1:0
Buducnost - Rudar 1:1
Kvota na Mornar 8... Ne bi me ništa iznenadilo...
kako je ova sutjeska prva, ja ne znam?! raspadaju se... danas ih gledam, dadose dva gola, ni sami ne znaju kako. izlezavaju se po terenu. svaki duel padaju, zakljucali se pozadi, kakva tuga od ekipe. a mladost isto ocajna.
danas su se baš raspucali, potrajalo ;)
Grbalj-Zeta 2:0
Nikolić 34', Janković 42'
Mogren-Lovćen 3:1
Vujović 54',90', Grbović 59'-Novović 89'
Mladost-Sutjeska 1:2
Eber 90'-Šušnjar 25', Karadžić 89'
Petrovac-Jedinstvo 0:3
Kajević 30', Boričić 68', 88'
Čelik-Mornar 3:0
Račić 5', 43', 56'
E kome Jedinstvo da 3 gola taj moze iz lige da istupi odma.
Nikšić dominira ligom
dOMINIRAMO...
koja je muka bila pa je maldost go dala u 98 minut...
Cemu toliki produzetak...
Pao je navijač Sutjeske s tribine dolje i sudije je prekinuo utakmicu da mu se ukaže pomoć. Ne znam je li dobro..
Buducnost - Rudar 1:3, poluvrijeme. O.o A sto se se*u ovako Pljevljaci u Buducnost. :D
Plus prečka. Budućnost def nije tim iz prošle sezone. Čelik je izdominirao, Rudar je dobija u Podgorici.
Ne liči na kadidata za titulu. I Rudar ima oscilacije, lošija partija protiv Čelika u prošlom kolu i poraz, ali opet mi ozbiljnije izgledaju.
Zetu ne treba spominjati.
1:4
Kontra iz udžbenika.
Tuzna Buducnost... ovdje moraju korjenite promjene da se cine, definitivno.
Rudaru svaka cast na pobjedi....Meni nije jasno sto je toliki problem sto oni momci toliko lose igraju,fino krenuse,al mali kopitovic se toliko prepao da je ono smijesno,da onako kiksa,vjerovatno je veliki pritisak bio na njega,sto se tice golova nista strasno jer ja racunam da je nama prazan go tako da sve sto je u okviru gola ja racunam da je go,Boskovic i Vukcevic sa onom igrom po strani ne mogu igrat u omladince,kamberovic sramota fudbalska,jedino sto je taj Pekovic igrao prelagano,ne oznoji se covjek pa kolko god on bio smijesan...
Na kraj utakmice skinuli dresove i dali ih navijacima.
e pa na sto je Buducnost spala... jedini klub sa pravim navijacima, i stadionom... i oni momci nemaju nikakav motiv. ne znam... tuga. valjda ce bolje igrat, pozrtvovanije i borbenije kad zavrse u mogren ili tako nedje. tuga od kluba, ekipe. a tuga i od citave lige...
Generalno gledano, liga je sprdnja sama po sebi. Ni jedan klub ne zaslužuje status prvoligaša, počev od organizacije u klubu, kvaliteta igračkog kadra, terena na kojima se igraju mečevi... Finansije su najveći problem, počev od pomenutog Rudara, pa svi ostali... Mada, po meni je u CG fudbalu Dejo problem Nr.1!
ti se bas i ne razumijea u fudbal. gledah danas sutjesku i odusevili su me stoje sjajno na terenu. svaki igrac zna dje treba da stoje, prostor potpuno pokrivaju. kad neka ekipa za 98 min sutne vam jednom u gol i to u 97. onda moras biti zadovoljan, a ne veze nemaju:confused:
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2