Ne pratiš na času, momka zanima voz na relaciji BR-PG.
Printable View
Skinuo sam onu potvrdu sa sajta o vikendici, planirao sam sjutra da odem do kolasina, samo me interesuje mogu li troje u auto? Dvoje je iz jednog domacinstva, a jedno iz drugog?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Aoh koliko ljudi u centar večeras, mora da je neki reporter ovo zabilježio.
Ulica Slobode, ne može se prolazit od ljudi, kao u ona najsrećnija vremena kad je korzo bio glavna atrakcija u državu.
Šetača, bicikala, trotineta, đečurlije...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Najbolja opcija bi bila da su dozvolili zeljeznicki prevoz cijelom linijom, a da ljudi koji nemaju dokumenta sa kojim bi putovali dalje od 'regiona' u kojima borave izadju iz voza tamo dje mogu...
No bitno da su 'vjernicima' omogucena okupljanja i obredi. Ka nasa posla. Pi...
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ubjedljivo najjača mjera je zabrana posjeta tuđim objektima stanovanja. I još veli, pažljivo ćemo razmotriti kada ćemo tu mjeru ukinuti. A narod se pojećuje koliko iđe može. Šou.
Iskreno mjere su sad malo konfuzne. Ne ukidaju donesene nego ih modifikuju i vec prosjecnom gradjaninu su komplikovane i teske za zapamtit.
Garantujem da pola ljudi misli da je ono posle 23h ukinuto
Sent from my iPhone using Tapatalk
ne razumijem kojom logikom neko iz PG ne može u Kotor ali zato može u Plužine
ne znam brate ja sam ti u BjelopavlićE do daljenjeg, kako je krenulo Novu ću odje slavit
:lolblue:
Ja bih voljela da tako ostane! Za vazda zatvorene kafane da ova djeca malo na vazduh budu..inače kad sam ja bila mlada i zelena mi smo šetali na korzo od 7 do 9, 9 ipo je rijetko ko bio na korzou a onda su oni koji su imali sušto išli u dva hotela, tri restorana i dva kafića...i to je to, ostali doma :D a ne ka sad sest miliona ljudi u kafanu niko noge da pruzi:D
Tebi je bitno da možeš do Bjelopavlića, ku' ćeš otole????
Zbilja, ta slika iz centra je možda i najpozitivniji produkt ove korone.