Nadjoh vrhunski link http://kofss-stream.com/
nasipjevaju himnu :)
Printable View
Nadjoh vrhunski link http://kofss-stream.com/
nasipjevaju himnu :)
ima i dosta nasih navijaca, bravo....
montenegrino nema nikakv feed ? za ovaj viasat sport treba 3 m antene :D
http://atdhe.net/20085/watch-sweden-...montenegro-u21
jos jedan link
pogodjena precka...za nas
aaaaaaaaaaaaaa precka pih
aaaaaaaaaaaa precka
Fréquence: 12528 - Pol: V - SR: 6111 - FEC: 3/4
Catégorie: Sport - Football
Transmis en: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Infos: sweden - montenegro U21 evo ga feed radi ;)
e da kolika ti je antena kad gledas na taj viasat ?
je li bilo odje indirekta, ja nesto ne vidjoh dobro ko je podigao loptu prije nego sto je giljen ufatio
a maknite ovog beciraja, ne moze loptu jednu sacuvat...svaku je izgubio
e kuku, crveni karton!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa :( kraj :( steta niejsmo lose igrali!
a makse, ne mogu ovo gledat, taman reko vidi kako dobro odbrana igra, kad ovaj napravi penal i crveni
..e pii...vala i ovaj sudija dijeli nasima ove kartone ovoga svijetaa michi ga...
Ko je ovaj što je dobio crveni?
Savic , bas je lose odigrao u onoj situaciji morao je ranije to da zatvori !
To je onaj što se fali kako ga je Arsenal zvao ali nije potpisao ugovor...e svašta...
a sad ce paljba po njemu ..
pa znam nego su odma poceli s komentarima ..desava se
Igra li onaj Nikolić iz Belgije :)
pa samo sto je savic da ne komentarisemo veliku gresku ???
steta, steta...igrali su dosta dobro, mada previse defanzivno...ne treba krivit sad Savica, ipak je to neiskustvo, a inace nije lose igrao, uhvatio je sve lopte glavom sto je mogao...bice dosta tesko u 2. poluvrijeme, nasi napadaci su potpuno bezopasni..no vidjecemo
kecojevic bas dobro igra
beco opet nista od tebe:(
2:0 zavrsi....sad protiv Izraelaca na sve ili nista
odbrana odlicna, napad i vezni prilicno podbacili...posebno su me odusevili Bojovic koji je opet bio odlican i Vuk Martinovic, momak stvarno ubija po lijevom boku...Kecojevic i Bozovic takodje vrlo dobri kao i Giljen koji je umalo odbranio onaj penal...Beciraj opet razocarao kao i ostali ofanzivci
sta ocekujete od jedne mlade neiskusne reprezentacija koja gostuje na strani i igra sa igracem manje? budimo malo realniji... ipak je svedska medju 3 najbolje repke do 21 god.
Zao mi je te momke. Ali realno mi im u Podgorici (sparnoj) nismo sutnli na gol, vise im odgovaralo vrijeme nego nama.
Dok god je Vlaisavljevic selektor ne racunajte na neki uspjeh, jednostavno momci u ovim kvalifikacijama (u kojim smo imali ldu srecu) nisu nikog nadigrali, pa cak ni Kazahstan u Niksicu i pored ubjedljive pobjede.
Bas me briga jesu li koga nadigrali dok god pobjedjuju.Nema tu nikakve srece nego samo rad i disciplina i uopste mi nije jasno otkud ovoliko sazaljevanje nad nasom reprezentacijom.Kad se sve sabere i oduzme,dosli smo u situaciju da jedna utakmica odlucuje o tome idemo li u baraz ili ne(nadajmo se,protiv nemotivisanog protivnika,jer ukoliko Izraelci izgube u Svedskoj,oni prakticno gube sve sanse za baraz).Da nam je neko ovo ponudio prije pocetka kvalifikacija prihvatili bi objerucke,zato ne kakite bezveze;).
Ova Svedska je dala Srbiji 3,4 komada laganica :P
Mozemo li kako s bodom u baraz?