Ako Conor ostane u LW nema ko bez Khabib..
Printable View
Ako Conor ostane u LW nema ko bez Khabib..
Ima Toni Ferguson.
Ka sto rekoh za ovog Vajdmana, jedan od gorih ufc sampiona.
Na zaebavanje Silve je postao sampion. Vise nema toga..
Kako ga je otvorio, uh.. Mada se Weidman sagao i jos dodatno naletio na koljeno
Samo zivotinja je ovaj Romero..strahovito eksplozivan.
Kakvo je smece ovaj Bisping, pih.. Kako ce ga isprosipat Yoel, a onda GSP dolazi :D
Dajte neki link,ovaj samsonov meni nesto nece
hvala
Strasna borba, trebao je Vudli da ga zavrsi onamo.
Kako i rekosmo, u 2rundu. Svaka cast!
Prije neki dan posle nekog intervjua,zahvalio se ljudima i rekao ''Ako hocete da zaradite nesto para kladite se tko druga runda''.
5.50 je kvota bila na 2 rundu, da tu dobija bilo kako.. Sigurno 10-15 da dobija by TKO..
Nije se oznojio nocas. Kao sto rekoh, pametno bez srljanja..Cista inteligencija i koordinacija pokreta..
Kakvi crni Dos Anjosi i Alvarezi...
Ali najbitnije od svega, pojeden Alvarez mentalno..Ova opustenost McGregora tokom borbe, pred ovakvom publikom i citavim svijetom, je bez presedana..A sve zbog toga sto zna da ima Eddia u saci.
Owns him.
Isamara ga ko dijete ispred zgrade.
Izgleda da je doktor za ove šablon borce. Nate mu je bio najneugodniji zbog reacha i nespecificnog stila borbe.
Kakva mu je ona ljevica majku mu bezobraznu, ka da ima u nju radar. Kako je Weidman postao sampion meni nikad nece bit jasno, mozda najveca prevara u istoriji ufc-a.
Kakav bi to mec bio Khabib vs Conor auuuu..
do nekog sledeceg eventa, kad ce opet ljudi da pricaju ne moze mcgregor itd. hajp je cudo. samo na hajp prolazi. tako vi je to moji dobri momci.
Samo na hajp prolazi,aooo moze li ova prica.
Vala treba da vas je sramota da pricate posle svake borbe ovo,nocas vas je sve ugasio .
sad ce prica da ide kako alvarez nije dovoljno dobar rvac.