Ma necu da rizikujem pusti da mi ga ko oguli, ima svakakvih manijaka ne gledaju kako otvaraju vrata eheheheheh
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Printable View
Ma necu da rizikujem pusti da mi ga ko oguli, ima svakakvih manijaka ne gledaju kako otvaraju vrata eheheheheh
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Seljanka nocas u Golfa VI, kod Americke Ambasade, iza mene, ja lagano preko lezeceg, motor ledan, ona iza, semafor zatvoren, i kotrljam se do semafora 15-20 na sat a ona na sirenu 3-4 sec, i onda na semafore okrenem glavu kad vidim dvije blesave naprijed i blok pozadi, smiju se i dobacuju, naravno nisu znale da je Katedrala hermeticki zatvorena i da ih ne cujem...uglavnom tragicno su izgledali. I koja je fora da stiskas do semafora i onda da cekas kao kreten?
Viđele one katedralu pa se zacenule...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Budi pismen, Katedrala.
Jutros na mali parking od 6 mjesta parkirane 3 tranje. Ja mislim da su ih izbacili iz aviona bolje bi se poredjali, na sta je to ličilo.
I aj parkiraj se pored takvih bezobzirnih idiota...
Zasto zasto zasto...??
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...837d523c65.jpg
Zato degerik.
Odusevljavaju me likovi koji voze malu djecu na prednjem sjedistu... nevezanu... dok su oni na telefonu...
Zatvor.
Od losih uvijek ima gorih... Ne znam, zatvorit' sve.
Yeba bi majku svakom ko se parkira tako sto zauzima
dva parking mjesta, znaci tacno cu pocet da lomim kola po parkingu. Kakvi imbecili...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze li to preko tastature da se radi?
Obicno to tako ide [emoji23][emoji23][emoji23]
Neki stvarno zasluzuju post iznad tebe.
Irvasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na crveno slovo ne treba kasno sijedat u kola, cudo sto cine ajvani u povratku sa slava.
evo ovako se propisno parkira,on nije nikoga zagradio a ne kao ona sto je bila zagradila katedralu.
http://www.imagelord.com/uploads/221...eefb2c2ecd.jpg[/URL]
i tacno se vidi da ce samo kratko da skokne do volija ... ada minut
nisu htjeli da stanu na oznacena mjesta da ih ne stigne kakva kletva...ovako su mirni....
mozda ima nekoga unutra, staklo je spusteno skroz, a na ovaj karavan se vidi glavurda
razumijem sto oces da kazes ali objektivno njegovo auto je tu i smeta pa moze biti unutra cijelo pleme.
Carevi. Sve bih njih vodio na kafu.
Juče je lik sMercedesom vozio na zaobilaznici na zabjelu 20 na sat , kolona iza ne vidiš joj kraja, svirao sam mu 500 metara i na kraju preko pune ga pretekao jer bi ove što voze 20 na sat i pričaju na telefon privezao za drvo da noć tako provedu pod vedrim nebom.