vala je sreca sto imam sateliCku sa preko 200 kanala pa dako nabodem neki bugarski koji prenosi, da ne trazim streamove na netu...
Printable View
vala je sreca sto imam sateliCku sa preko 200 kanala pa dako nabodem neki bugarski koji prenosi, da ne trazim streamove na netu...
Urednika RTCG treba definitivno da posjeti Mugi,dako se nauchi redu...
Kakvi penali majko najmilija...
TV IN ce prenositi utakmicu, sad javise na dnevnik
btw prenosice i Argentina - Brazil
Evo jos sportskih vijesti u vezi sa Fudbalskom i kosarkaskom reprezentacijom Crne Gore i njihovih predstojecih meceva... Sportske vijesti cu postavljati samo pred vaznije meceve reprezntacije..pozdrav...
Kako cuh na vijesti Fatic prekomandovan u A-tim..
E ta mi je puno ljepša i draža vijest da ćemo gledat Argentina-Brazil...
A koji **** je RTCG sponzor FSCG onda?
Tooooooooo !
Lijepa vijest nema priče!!!Taman da posle uporedimo naše sa Brazilom jer isto igraju u goste :-) !!!
e a oće li se igrat ta 2 na CG?Mislim singlovat kad ste toliko sigurni?
Sofro,
hvala ti :D
uff dobro je
bravo za TV IN ... svaka čast!
Blago ovome Vucinicu...veli da nije spreman,istrci 2-3 sprinta i umori se.Kakav ludak
Petru Grbicu je menadzer Brano Micunovic,i vec su ga ubacili da trenira sa prvim timom.Pazite kad ga File zovne da igra na sledecu prijateljsku.Zapamtite ovo!
fala ti IN-u... :D
bavo IN oleeeeeeeeeeeeee
e aj da vidim singlove na CG .
Da vidim kolike ste patriote!
ja kao i do sad uvijek.....pa da igramo sa brazilom....uvijek fix na cg...
Ja odigram da damo gol jer je očigledno da mi sami sebe dajemo golove (mada tih likova neće bit sad) pa da nemam tu dodatnu nervozu!!!Protiv Bugara će ta kvota bit 1.6 sigurno pa možda dobijemo 0:1 ;-) !!!
3 gola dajemo bugarima..sanjao sam
Bogomi ako to bude oranica kao što su pričali (čak rekoše da cijela lijeva strana nema trave) biće teško očekivat neku goleadu!!!
Ja na neigranje Bataka gledam kao na pogodnost.
Baša može sam držati taj centralni dio odbrane.
I nadam se da će on čuvati Berbatova, a ne Džudović.
Martin Petrov najveća opasnost.
Vučinić nije 100% spreman, to je loše, možda ne bi trebao ni da igra.
Treba pružiti šansu mladom Fatiću, koji u ovom trenutku sigurno ima više motiva od Pekovića, Drinčića, Boškovića...
I treba da Simon i Jovetić zamijene strane.
Patriotizam je igrati 2 na reprezentaciju svoje zemlje, sa 200 eura, iako ona trenutno prema bukmejkerima vrijedi 5,00, a Bugari 1.50?
Ako te baš interesuje, to znači da se Bugarima daje 76,92% šanse za pobjedu, dok Crnoj Gori ostaje tračavih 23,08%.
I da, mislim da to nisu dokazi patriotizma.
Ako treba navijati za Crnu Goru zbog toga što je ''čekaš'' na tiketu od 200e uplate, onda je đavo ponio sve.
Radije je neću igrati, već ću svim srcem navijati i čekati da Srbija - Francuska završi 2:0.
Ali, opet, to je samo moje mišljenje. ;)
Stvarno neobican smisao za patriotizam. Licno, nikad nisam igrao ni za ni protiv Partizana, a tako je i sto se Srbije tice.