Bice da je do TV-a. Cim kazes da na drugom radi.
Vidi da li ima update za TV
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Bice da je do TV-a. Cim kazes da na drugom radi.
Vidi da li ima update za TV
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li neko ideju zasto mi tv prilikom skeniranja kanala ne nalazi Arena Premium 3 HD, kao ni Arena 2, 3, 4, 5? u pitanju je LG Oled novije generacije sa WebOS operativnim sistemom. Na Move aplikaciji na tv-u u drugoj prostoriji imam te kanale.
Moze li biti da mi je CAM uredjaj koji sam dobio od Mtela prije nekoliko godina zastarao, ili da je problem kartica koja ide u njega?
Mene pravi cam modul problem samo sa Novom M,kada se skenira da pregledas spisak nema kanal,i na listi ne pise stoji kao prazno polje.
E onda moram listam,tipa od br 400 pa na dalje,da ga nadjem,prebacim na odredjeni broj koji zelim. i posle gledanja on bude ispisan kao svi kanali.
Samo je ovo Sony TV
Ides li na Full scan i zemlja Srbija?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Provjeri kabal. Ako se ne varam, kabal je "nadležan" za pronalaženje kanala(skeniranje) a kartica za otvaranje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moze li biti da je do ovog splitera? Mtel optika je u pitanju i internet radi bez greske vec par godina.
https://i.ibb.co/DDqtjsVg/IMG-6941.jpg
Zovni ove.iz mtela sve jr nagadjanje , moze biti do njega, do kabla, do konektora, do vara na optickom kablu, do tv...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Posto imam duo bix paket podavno, imam oravo na drugi tv, da prikljucim, i na njemu mogu neki odredjeni programi da se gledaju, valjda 50 ili 60, e sad mene zanima koji su to, ima li dje spisak da se to moze vidjet?
Na sajtu mtela imas da izaberes paket i onda u okviru paketa prikaze ti spisak kanala za osnovni ili posebni paket...
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Evo sad gledam racun, i pise Box 2.2. Do sad nijesam koristio tu pogodnost, jer imam jedan tv. Sad bih uzeo jos jedan da g amotiram u spavacu, pa da viidm koji proglrami ce biti omoguceni. Posto djed gleda po cio dan politiku i jos nekakve matrake na pink i novu, onda bih ovaj manji borj proglama ostavio dnevnu a veci u spavacu, ali ako je skoro sve isto, svakako ne gledam ni HBO a ni cinemax
Na box 2.2 dobijas na oba tv po 250 kanala. Pošalji mi podatke u inbox , zavrsicemo to
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Reče poznanik da move radi na Telekom internet? Jesu to pustili kao Eon?
Move radi na svaki internet i radice
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Obavezno neka ti to provuku kroz ugovor da dobijaš na obje kartice otključane sve kanale. Da ne prođeš kao ja prilikom produživanja ugovora, jer za njih "produženje pod istim uslovima" ako nemaš na papir ne važi. Tel razgovori se snimaju, ali... . Mene su zajebali to što nisam provukao kroz ugovor. Dodatne kanale na drugu karticu su mi ukinuli 01/02 kad je završen ptomo za NG praznike.
Neka su zdravo, samo da istekne ugovor i papađenja, a povuć ću im makar još petoro boxovaca
Sjeća li se ko, kad su otvoreni svi kanali pred Novom godinom
Evo opet, bas sam vratio da vidim koliko je radilo relativno dobro, ako stane nekad na par sekundi dnevno to ne racunam.
Preksinoc negdje oko ponoci je nestala i tv, net i fiksni, nije radilo nista juce cio dan i negdje oko 12,13h je danas proradio net i tv a fiksni jos ne. Bruka!