a gledam prije sliku i imam 2 misli:
1. Fabija ce naivno udariti minus, a oni ce duju samo da osuse pred sporet :D
2. Je li moguce da svaka kisa kad pane barem jedna budala na isto mjesto zapliva jer misli da moze... a da ne bi okruzio 5 minuta...
Printable View
Ovaj ce izac' bolji n'o sto je usao... Nema minusa.
Kako su ovi sa dujama sigurni u sebe. Pa tuda ne moze Land Cruiser iz 79-e sto ima filter vazduha na krov a ne ovaj sporet.
Meni se cini da su ovo SRB tablice, moguce da nije znao :D
Otvorio coek temu za sebe :)
Je li moguce da nisi mogao da izadjes ovdje? Ovako na slici izgleda lako
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Sanse nije bilo. Izmedju Seata i mene je bilo mozda 20 cm tako sa ne moze da se manevrise.
@Menadzer/Antares, tu sam parkiran skoro svaki dan. Ako vas ne mrzi dodjite pa cu vam objasnit zasto sam se tu parkirao. Poyyy.
Dobro, a masivni retrovizor?
Ne bih da branim Fabiu, ali pogledajte koliko je auto duže od Seata pored, a ni ono nije baš toliko kratko. Koliko god ga vrati u rikverc, ne ostaje mjesta za manevar prednjim dijelom jer nije izašao iz zone Seata. Ponekad na sliku stvarno djeluje lagano, ali u realnoj situaciji nije tako.
Koliko ljubiguzica fabia ima to je sprdnja, partiju bi moga osnovat[emoji23] kako ve blam nije
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
To je jedan gospodin sa lijepim manirima
puni desni u rikverc preko ivicnjaka, puni lijevi opet preko i ivicnjaka i cao
P9lite
E pa to je problem. Ovaj auto ivicnjaka gledao nije niti ce ga gledat. Ja da se penjem po ivicnjaka zbog glupace degenericne?
Pa ti onda čekaj degenerika i svašta mu reci..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
https://goo.gl/maps/fkaZK5XH1Dr
:lolblue: :lolblue: :lolblue:
Sad ce podgoricani da setaju podgoricom i da vide da li su nedje uhvaceni i da to objave na fb.
Inace ulica Ivana Vujosevica je prepuna degenerika.
ja mene nađoh na pos(r)a