Reklame za ovu folk seriju. Slomio bih tv !!!
Printable View
Reklame za ovu folk seriju. Slomio bih tv !!!
Rada Radenovic
Para mi usi cak cujem Andriju Milosevica da govori ekavicu. Nikako mu ne pristaje
Nervira me sto nema vise fudbalera kao sto je Ljubinko Drulovic bio.
A vele da mu je tako naredjeno da prica u emisiji. :p Tako vele.
A i nervira me ova emisija i ovo glasanje publike, ono dvoje prvih debila sto prodjose a ona krišti kao one gumene lutke iz '80 ih koje kad se stisnu pište dok se ne naduvaju, i ono govedo sto ga zovu roki. uh!!!
Nervira me taj prvi glas Srbije, cus svaku emisiju po 1 ispada, samo da bi pare uzeli od glasanja, ali i treba kad ima kretena koji ca svaku subotu da trose pare na glasanje.
I nervira me kad nema nista pametno da tv.
Nervira me TV generalno...u stvari to me nerviralo ranije... zato sam pre nekih desetak godina to hovno potpuno izbacio iz kuce. 10 godina ne gledam TV i nijednog trenutka nisam zazalio.
zatim, nervira me svaka vrsta bahatosti i razmetljivosti posebno ako je uparena sa neznanjem, sto nije redak slucaj. A najgore je povrsno znanje, i neznanje je bolje od toga.
Nervira me sto oko mene svaki dan na ulici gledam nezadovoljne ljude... ne mogu ja biti zadovoljan sve dok je vecina oko mene nezadovoljna.
http://www.cdm.me/svijet/region/biza...u-zbog-lajkova
:hammer::trashcom:
Išašavih od erupcije poetskog nagona kad krenu želje, čestitke i pozdravi za Badnji dan, Božić, Uskrs..
http://www.telegraf.rs/vesti/483103-...tebi-mercedesa
ono što jes, jes, 'da mi svratis između praznika' izmami osmijeh...
Ove glupe poruke za praznike
Gomile ovoh grana po ulici ....pih ....back to the 1800 !
Ko ce da kupi "badnjak" naslonjen na kontejner ???
Bolje ne palit tv,dodje mi da ga razbijem kad vidim kakve grozote pustaju.Top-shop,turske serije,grand ****** i prvi glas srbije.Nemozes pogledat na nijedan kanal film prije 3-4 ujutro.
ova bijela na miniclip bilijar vazda upane kad ne treba!
stoo je ovo ljudi, ovo nije normalno, da nismo zaratilii??????
Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kakvo plakanje, kakvo dranje, kakva ocajna gluma, pih.
Je li moguće da za reklamu - Afričku sljivu ne mogaše nać nijednoga crnca, no su jednu budalu izmazali kremom za cipele..
Haha KRKNA u pravu si :) presmijesno izgleda. Mogli su makar na Vrela Ribnička nać nešto slično, da ga ne mažu :)
Sent from my šporet using Tapatalk 2
Kad naiđem na neki zanimljiv post na forumu, bilo da je pametan, šaljiv itd, i kad kliknem da dam repku, a ono mi izbaci da sam ispucao sve za 24h ili da sam skoro dao korisniku! Pa najbolje jednom godišnje, hebala vas repka! :hammer::hammer::hammer:
Doni faco ti si mnogo nervozan tip. Nemoj brate da se zivciras toliko. Kad god vidim novi post na ovoj temi skoro uvijek je tvoj. Nemoj bestebe.
ovaj kreten što je snimio pjesmu za rukometašice,dno dna!!
Praznične stihovane poruke. Ne, stvarno, ko smišlja te stvari?