ako bi fedor prihvatio to bi stvarno bio david protiv golijata.. :D
Printable View
ako bi fedor prihvatio to bi stvarno bio david protiv golijata.. :D
Izgleda da Jones nije uzimao sterdzu nego su mu suplementi bili puni tih nedozvoljenih supstanci, bez njegovog znanja.. Sad ce mu brzo saslusanje, a ocekuje se da prodje sa nekom minimalnom kaznom.. Sto bi rekao Dana, ovaj tip ima 9 zivota..
Nije mi UFC skroz pravi bez njega s'obzirom da smo uskraceni za gledanje najveceg talenat na rosteru.On je istinska zvijezda s'obzirom na mnogobrojne odbrane titula i jedan od rijetkih aktivnih boraca koji sebe moze staviti medju najvecim svih vremena. Steta je da nema malo pameti i ne shvati koliko talenat pusta da se prosipa..
ako je to istina sto pricas onda mu je neko to namjerno stavio da bi ga oslabio jer dosta tih zabranjenih supstanci posle prestanka konzumiranja dodje do poremecenog rada zlijezda a to se odrazi na mentalno stanje osobe..
Sprdate li se? Kakva prica. hahahhahaahhahahaha
Nekate, ljudi...
Nije jon jones kao nekad sto je bio, on ce sledecu borbu vjerovatno da izgubi po mom misljenju jer mi nekako djeluje da to nije onaj stari jon jones, mada bi volio da se varam, jer mi je to mio borac.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ne vjerujem da nije znao. Jer znam profi sportiste. Ljudi zive od toga i nikako ne smiju sebi dozvoliti da uzimaju neprovjerene stvari. Ta prica oko toga da nije znao..to ne pije vodu.
Jones ne mozemo znati u kakvom je stanju jer borbu nije imao. Vjerovatno je radio na snazi, sto se da vidjeti. Svakako je najtalentovaniji borac ikada u ovom sportu i jedna teska propalica. Da bi postao najveci ikada mora se popeti u tesku.
stvarno je doktor za tucu ali mora se priznat da je narkoman.. greote.
Slali su isti taj proizvod u USADA na testiranje, i njima je bilo izaslo pozitivno na te dvije supstance. Tako je izjavio njegov advokat.. Znacemo epilog brzo..
Jones ne moze izgubiti od nikoga u LHW.. Kad sam gledao DC-a protiv Silve, tek sam tu vidio da ne bi mogao nista Jonesu..Jednostavno se da od oka vidjet da Jones nema ravnoga u diviziji.. Cekamo svi taj prelazak u tesku, dje definise sebe kao najveci svih vremena..
Ako Mac izbije Alvareza i Khabiba, odma ulazi u polemiku za G.O.A.T, sto se nece desiti.
Mystic Mac treba prvo da odbrani neku titulu, da bi uopste bio u razgovoru za najbolje p4p borce, a GOAT je daleko jos..
Veci su challenge bile ove borbe sa Diazom nego odbrana titule u midget kategoriji.
E kad bi se tako postajalo najbolji svih vremena....
Moje licno misljenje je da najbolji borac svih vremena moze da se racuna samo iz apsolutne kategorije. Samim tim ja Mejvedera ne gledam kao takvog. A ni Golovkina, ciji sam ogroman fan.
O najboljem bokseru svih vremena moze da se diskutuje samo kada su imena teske kategorije u pitanju. Isto takvo misljenje mi se prenosi i na MMA.
Kad se gleda najbolji borac svih vremena on mora da je baddest man on planet u jednom vecem razdoblju. Nista ispod toga..
meni u kikboksu recimo gokan saki mozda je sigurno jedan od najboljih svih vremena jer lik ima tijelo lajt hevivejta a bori se i nokautira hevivejte..
Luke Rockhold
Right now there is nothing I want more than to get back into the cage and do what I love most. Unfortunately, due to an injury to my left knee I had to withdraw from the fight. I apologize to the @UFC @JacareMMA and most importantly to the fans. I will be back better than ever in pursuit of the belt.
Sjecate li se Karitonova, kakve je maljeve imao u rukama. Slucajno naidjoh na video. Njega sam volio gledati.
https://www.youtube.com/watch?v=FBujUUEA500&feature=share
Jak je udarac imao ali nekako cini mi se da mu pamet nikad nije bila jaca strana.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
kako fJodor oce da izbjegne da mu endzinir preuredi facu. :D mada, ni mitrione nije los udarach.
Opet RDA izboksovan i bez pobjede.. Tony Ferguson legitiman kandidat za borbu za titulu u LW
Nocas krecu Embedded, da se unese malo euforije pred ludacki UFC 205
onoga fergusona ako ne nokautiras ne mos ga dobit, zilav je..
ovaj Hardy je ima vazda dobre analize boraca:
https://www.youtube.com/watch?v=JPxqu538ejI
jes, onaj max holloway je zada masu problema konoru kad su ze bili, strasan borac.