Jesu li ovi iz RTCG crkli?!?!!?!? mater im njihovu je*em, daj tih 20 hiljada, istorijski mec, oni ne prenose, pa ovo je sramota!
Printable View
Jesu li ovi iz RTCG crkli?!?!!?!? mater im njihovu je*em, daj tih 20 hiljada, istorijski mec, oni ne prenose, pa ovo je sramota!
znači nema prenosa? pa je li to moguće... :mad:
Kakve *****.
Nece da daju 20 hiljada majku im mrtvu.Pa i njima se placa kad je u Pg utakmica,prevaranti jedni.Treba im bombu bacit.Ni Italiju nisu htjeli da prenose,sta da je tad RAI UNO skremblovao kanal,svi bi ga mi izdimili lagano
OVO je previse
estonija
madjarska
italija
kipar
sada i bugarska
svaka im cast, a medijski sponzor FSCG-a
pfffff
ja bi da mi generalnom direktoru
[email protected]
posaljemo nekoliko protestnih mailova... :)
Mozda je "nesporazum" izazvala TVCG sa Pinkom, kad vec oni nece, da i drugima ne daju. Ne gledam ja te majmune odavno, ili vrlo rijetko nesto pogledam. Sto se njih tice sve je jasno, samo bi me nesto dobro iznenadilo.
Ovo je strasno postalo ...Izgleda da svako gostovanje nase repke se ne moze gledati ..
vazno je da oni dobro zarade na prodaji prava kad neko dodje odje da igra...
A, ko zna, mozda je i to u pitanju. Kontam, ima reciprocitet, i ovi ne naplate televiziji koja dodje u PG, a isto to bude i kad tvcg prenosi utakmicu u gostima. I to bi bilo tako normalno. Ali, izgleda da tvcg proda prava strancima, a ne kupi pravo u gostima, i to im se moze, jer ovdje nema javnog mnenja. Inace da ga ima, najebali bi im se majke, i ne bi im vise na pamet padalo to.
Mislim da je pravo prenosa nasih meceva otkupilo preduzece Kentera, ili nesto tako, a to znaci da oni zgrcu pare od prodaje prenosa meceva koji se igraju pod Goricom! ******, ne znam sto je ova muka!
Kako ih nije sramota, utakmice reprezentacije je jedino sto ljudi gledaju na posrani program najposranije televizije!Pune ih sa 12-13 miliona, a oni ne mogu dat pisljivih 20 000...:mad:
A tobos su "javni servis" mater im lopovsku.Finansiraju se iz budzeta Crne Gore
"Podgorica, (MINA) � Finansiranje iz budzeta nece ugroziti nezavisnost Radio-televizije Crne Gore (RTCG) vec obezbijediti stabilno i trajno poslovanje, sto je uslov njenog nezavisnog rada, smatra pomo�nik ministra kulture, sporta i medija Zeljko Rutovic.
On je podsjetio da je zakonom utvrdjen automatizam po kojem se iz opstih prihoda budzeta Crne Gore za ostvarivanje osnovne djelatnosti RTCG preusmjeravaju sredstva na godisnjem nivou u visini 1,2 odsto od tekuceg budzeta".
"Državni budžet Crne Gore u 2009. planiran je u iznosu od 1,6 milijardi evra, što je povećanje oko 15 odsto u odnosu na ovu godinu, saznaju podgoričke Vijesti. U državni budžet, kao i prethodne godine, uračunat je tekući budžet (673 miliona evra), kapitalni budžet (229 miliona evra), budžet državnih fondova (590 miliona) i takozvana transakcija finansiranja (121 milion evra)".
Izracunajte sami koliko ih finansira drzava,tj gradjani Crne Gore.
Bitno je da imaju para da njihovi reporteri isprate svakog funcionera po svijetu, da vide koliko je cukra u kafu stavio. Eo ovaj reporter Mirkovic se dva dana odaziva iz Libije sa Gadafijeve zurke i javlja kako je Ficu super. Piiiiii
Samo neka su mi zdravo i javni servis i fscg.
Pih!
Ostaje nam samo da se nadamo da ce neka privatna televizija otkupit prava prenosa,mozda IN u saradnji sa TV Budva,kao protiv Kipra,a za posrani "javni servis" nemam sto rec a da nije vec ispricano,svaka drzavna TV prenosi meceve svoje repke bez nasa,onda bi im trebalo zabranit da prenose i kad igramo kuci,kad vec ne mogu gostovanja onda neka prepuste drugoj TV da prati reprezentaciju........
I onda izađe premijer i kaže kako nema komplex!!!Ovo što radi RTCG je najveći vid sramote za svakog gradjanina!!!Pa i Malta,Lihtenštajn,San Marino,... prenose utakmice svoje reprezentacije iako na vrlo mali broj njih imaju imperativ pobjede???Kako to imaju da prenose EP ili SP???Tuga velika!!!
Kad treba da uzmu pare vrlo su efikasni ali kad treba dati malo vise zarad naroda u ciju toboze svrhu i postoje onda trt nemaju prebijene pare...
http://img2.imageshack.us/img2/5272/42580333.jpg
Bitno je da daju platu ovakvim novinarima,a za ostalo cemo lako
http://www.youtube.com/watch?v=8y7QnfBzl6M
Nego, Bugari se zale na teren Levskog koji je u vrlo losem stanju, a posebno poslije koncerta Madone nedavno.
A i generalno ljudi iz Bugarske nisu neki preveliki optimisti, i oni ne cijene trenera previse koji gura neke svoje bivse igrace, itd.
samo da pljunem na rtcg. majku vam *****!!!!
Evo i ja na RTCG i na vučinića isto
valjalo bi neku peticiju pisat.makar online kupljenje podataka.imena i brojevi ličnih karti protiv rtcg jer od javnog servisa imamo samo dnevnik đe nam ispiraju mozak.stoka a ne novinari.