Originally Posted by
TAKUMI
Narod se tako ciganise oko toga popusta da nije humano, ali samo kada su u pitanju djelovi za auta. Ne pitaju zubara da li je dobio popust na materijal za zube, ne pitaju momke koji se bave pranjem auta da li su dobili popust na hemiju, ne pitaju Bokana kolika je marza na jagode i vodku, ne pitaju koliko je zarada na dojc ali zato kada su auto djelovi u pitanju...ubijajau.
I meni salju poruke za gume (imam 20% na gume i svima ih dajem po nabavnoj), i opet sam sumnjiv, jer ko zna koliko cu zaraditi.
Onda, porucivanje djelova iz Njemacke...imam jedan kanal preko kojeg mogu poruciti svaki moguci dio za svaki moguci auto, mene to nista ne kosta i ne zelim da se ugradim, i tu sam im sumnjiv.
Priblizava se dan kada cu poceti sa pravilima Jokica i pojedinih: ako pitas za popust ides napolje i nema popravke ni djelova, cijene za ruke mrvicu manje nego kod ovlascenog, poslove koje nece niko da radi da se naplacuju kao operacija mozga, pa ko voli nek izvoli.
Moji klijenti salju SMS da je potrebno uraditi to i to, idem po auto, najcesce isti dan, radim sve po dogovoru, vracam auto u rekordnom roku, sve ispravno i radjeno kako treba...ako je auto u kvaru i ne moze da se vozi idem i zavrsim na licu mjesta, plus saljem skrinshotove da vide cijene djelova sa popustom, i jos da mi se sere okolo? More mrs.