Opa, velaskez je sigurno citavo vrijeme razmisljao o ovome i smisljao game plan, bice to dobar mec sigurno.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Printable View
Opa, velaskez je sigurno citavo vrijeme razmisljao o ovome i smisljao game plan, bice to dobar mec sigurno.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Dodat i Garbrandt-Cruz na taj card.. Ne idem nidje za Novu :D
Monstruozna forma oba borca. Ocekuje se top borba.
https://cdn0.vox-cdn.com/thumbor/twr...d__16_.0.0.jpg
ZLATIČANIN vs GARCIA, 28.JANUAR, MGM GRAND, LAS VEGAS
Attachment 143391
Dejo je bas uzeo krupan zalogaj.
Ne znam koliko pratis, ali Garcia je mnogo dobar borac. Raznovrsniji i tehnicki daleko potkovaniji od Dejana. Ono sto je ocigledno je to da Dejo puca od samopouzdanja, cim je krenuo na Garciu.
Ajmo realna predvidjanja za ovaj mec
Velaskez ako bude spreman ne postavlja se pitanje.
Cain by finish.. Werdum mi je izgledao previse statican protiv Browna, iako je dobro poceo mec.. Velasquez je on-a-mission da vrati ono sto je njegovo, mislim da mu nema zaustavljanja ovoga puta..
Obojici je zadnja borba bila protiv istoga tipa pa se po tome dalo dosta vidjet...
Ne znam, match-up je match-up. Cain je svakog razvalio bas zbog tog rvanja i gnp-a. Werdum mu tu ne lezi, tako da ce morati u standupu nesto da trazi, a tu nema reach. Nijeste valjda ludi Werduma da otpisete, bio Cain spreman ili ne.
A bogme ovdje ide prednost Cain-u definitivno... ali uvijek moze da izleti jedan udarac ili poluga i ajd zdravo...
bice zanimljivo....
prije toga na ufc 205 predvidjam da ce konor ponovo da trci krugove i bjezi po oktagonu :D
Ne otpisujem Werduma ali ovoga puta ce Cain imati svoju najvecu prednost nazad, a to je cardio..Ako podju do distance onda Velasquez bi trebalo to da rijesi u svoju korist.. Werdum ce cekat priliku za neku submission al uz to ocekujem da se pametno bori, uz dosta kratkih direktova i noznih udaraca..
Ne vidim kako ce Alvarez dobiti McGregora, mislim da ce ga pritisak pojesti jer je glavna borba najjace card u istoriji UFC-a.. McGreogr je u samo zadnjih godinu dana imao 3-4 borbe takvog tipa, sto mu ide u prilog.. Priznao je da ce predati jedan od pojasa, ako pobijedi, ali ne prije nego sto se slika sa njima u sredinu octagona :D
A volio bih da ga alvarez ispreskace dobro :D samo zbog ponasanja :D kapiram ja da je to gluma i ono da privuce gledanost i popularnost, ali nesto mi on gadan previse :D
Mislim da spremnom Velaskezu nijedan borac na svijetu ne moze da se suprostavi. Kad god je gubio, gubio je jer je olako shvatao protivnike i pripremu za mec. Ovog puta je u pitanju revans protiv borca od kojeg je izgubio.
Ne treba otpisati majstora kakav je Verdum. Bio on nekom odvratan ili ne, covjek je najopasniji borac u parteru. Djelic sekunde i neopreznost protiv njega vode u poraz. Pritom je boks ozbiljno popravio. Ali ipak..ovaj put ce se, nadam se, boriti protiv najboljeg borca ovog modernog doba. Doba posle, pionira ovog sporta i najveceg u istoriji, Fedora.
Sto se tice Irca, ja sam rekao jos prije. Ne bih volio da Nathanu neko uzme to zadovoljstvo da demolira ovog hipstera. Modonja je Konor, niko na svijetu mu to ne moze osporiti, odlican je borac...ali ne podnosim ga nikako. Njega, Rondu i Dena bih volio motkom tuci po glavi, ako bi im neko ruke svezao prije toga. Dobro, Deni i ne mora.
McGregor jedan od rijetkih boraca koji toliko prica o sebi i sebe dize, a bogami dostavi kad se udje u octagon. Lagao bih kad bi rekao da ga je nezanimljiv za gledanje. Zato je i najveca zvijezda..Ne svidja mi se to sto se sprda zaradama ostalih boraca (jer se mnogi bore bukvalno za koru hleba), a u njihovoj kozi je bio do nedavno..
Npr. ima jedan Michael Bisping u MW koji prica kao McGregor i proziva citavu diviziju ali kad udje u octagon 46-godisnji Hendo mu strukturu lica rasporedi... I onda ljude to manje interesuje, samim tim i manje ppv..
Zbilja, koliko recimo ima conor od ove borbe, a koliko alvarez?
ne razumijem kako khabib nije u main card UFC-a 205.. stvarno je ovaj UFC smijesna organizacija, gegard mousasi je dobro rekao da rankings u ufc radi neko ko veze o zivotu nema, ili namjerno isticu neke svoje borce a namjerno zapostavljaju ostale...
Sad i ja vidjeh Khabib u preliminar.. Udjoh ovdje i vidjeh isto da si komentarisao. Kakva li promaja duva njima kroz glavu?
shane carwin potpisao za rizin, i rekao da je prihvatio borbu sa fedorom. sad je na fedora da odluci zeli li tu borbu ili ne.