I ja isto,plastika od gepeka da bi valjda bolje zaljepili,nikakav problem ne bi bio da su lagano izvukli to,ali kao sto rekoh
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Printable View
I ja isto,plastika od gepeka da bi valjda bolje zaljepili,nikakav problem ne bi bio da su lagano izvukli to,ali kao sto rekoh
Zakazo sam za subotu u 10 - javi im da mi umjesto popusta samo ne polome kakve zabice :D :D :D
Sto se panorama tice - pomazivanje sajli od zavjese i ciscenje otvora za vodu je uvijek dobra prevencija kazu... narocito na auta koja imaju plasticne krajeve sajli (vecina vjv)- jer ako se otkinu em su sto stotina, em ih je jako tesko naci, em naci majstora koji oce da se petlja da ih zamijeni je poseban krug pakla...
Nemam je na F48, nego na G21. Na F11 sam je isto imao i godinama je radila skoro bez greške, jednom se od glibave kiše zapušio jedan od odvoda i slivao se niz krov u gepek. 1h posla sa namjenskom sajlom i kompresorom.
Nikad neku "povećanu" vrućinu nisam osjetio. Sâm sam je čistio i posmazivao.
Panorama mi je definitivno jedan od uslova za odabir auta.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Imam u audija B&O ozvucenje, crkao mi je subwoofer. Imate li nekoga da preporucite, prednost Niksic, da mi to zavrsi.
Moj drug, bavi se autoelektrikom, i za ove plastike, žabice, kaže da primjenjuje poseban postupak za skidanje koji se zove "kad gazda ne gleda" i svi zadovoljni
Kod mene je micao samo kedere na prednja vrata
Fino, pedantno
Par talascica na oko na neka mjesta, rece to ce se ispeglat kad se osunca malo - ako ne bude da dodjem
Ne bih rekao da je zrio ili fuserisao, 2 folije je sam skinuo i zamijenio jer mu je ostalo prasine
ja ga zvah da pitam za zadnja stakla na Fiesticu , rece 50e 1-2h posla , sad cu mu taman posle praznika povesti auto jedan dan
i prednja bih takao , al sam se vec jednom opekao i platio kaznu za prednja stakla , pa nesto nebih opet :D
a inace ih samo zbog sunca zatamnjujem inace nebih nikad
Ja sam na prednja stavio onu skroz svijetlu - je8i mi oca te ima znacajne razlike u odnosu na fabricko stanje
inace, na zafiru su mi i prednja stakla fabricki tonira (mozda isto 15%)
Na Audi Q7 4.2 quattro 2012, kad se salta mjenjac mrvicu trzne ponekad, a ponekad sve normalno, problem mjenjac ili ulje? Ne znam da li je prethodni vlasnik mijenjao ulje u mjenjac i kad ako jeste.
Prvo reset pa onda ides dalje.
koji je to zastoj oko sutomora danima
Kopaju neki kanal pored puta i polazu kablove valjda, krenuli su iz Šušnja, sad su kroz Sutomore.
S druge strane puta su bili neki radovi nenajavljeni zadnja 2-3 dana pa je to zajedno napravilo haos.
Moze li se doc do pristupa next auto kataloga dijelova i cijena ili se mora bit mehanicar koji radi uzima dijelove pa tako ulazi?
Opština Bar: Gužve na putevima su posljedica presvlačenja asfalta, Uprava za saobraćaj nije obavijestila javnost
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...estila-javnost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda zavre do nove godine..nije trka.....tek treba sezona da pocne..
Skoda Yeti 2015, sta moze biti pa je auto poceo sam da se zakljucava?Da nije neka opcija ukljucena?
Vec treci put u mjesec dana, do skoro se nije tako ponasao auto
Prvi put na autoperionicu, zakljucao se u sred boxa sa kljucem u bravu(kod volana).
Posle toga ispred kuce, danas opet...Nego smo eto naucili kako da je otvorimo relativno brzo(nema rezervni kljuc)
Znaci jedno ili dva otvaranja vrata dok je kljuc u bravu a auto ugaseno, tipa da uzmes stvari i samo se cuje skljoc i auto se zakljuca?
Sto ne bi smjelo, bar vozaceva vrata da se ne zakljucavaju ako je kljuc u bravu? tako je na svako auto sto sam ikad imao...
Ne znam ima li kakve veze sto je prije pola godine mijenjan cilindar brave, jer je kljuc zaglavio u on poziciju i sanse nije bilo da se izvadi i ugasi auto(automatik), pa smo cupali releje da bi je ugasili...
Sad kad razmislm, mozda taj novi cilindar ne daje odgovarajucu informaciju da je kljuc i dalje u bravu i auto se zakljuca?
Da li se samo zakljucava ili se aktivira i blokada motora?
Ima li ko da radi MMT menjac Auris 2009. Mozda i nije menjac nego kvacilo ili senzori ali eto opet bolje neko ko zna ove robote.
Kod koga poć za ispravljanje felgi 20"...
Sergej zavarivač na FB. U Kotor je
Sent from my OP13 using Tapatalk
Zabjelo, doktor
https://i.postimg.cc/C5TSggWk/IMG-3292.png