Ne pamtim kad sam zadnji put krocio u voz. Radije bih motorom gazio mongoliju ili po africi. Ako ima ko da me sponzorise evo tu sam. Snimam sve i oravimo reportaze [emoji23]
Printable View
Ne pamtim kad sam zadnji put krocio u voz. Radije bih motorom gazio mongoliju ili po africi. Ako ima ko da me sponzorise evo tu sam. Snimam sve i oravimo reportaze [emoji23]
Meni je jednom iz pravca istanbula bila neka makedonka cura koja se toliko unervozila od pasoške kontrole i govorila da su grci *****.I stvarno ovaj na kontrolu je rekao što je ovo kakav je ovo pasoš makedonija ne postoji.
I kad smo tako grčku prošli, ona izvadi joint veli jebeni Grci. :joy: I drži mi stražu da me ne uvati kondukter.
A ja ne znam što me snašlo. :joy:
Zato sto su grcki zatvori na glasu da su zajebani. Ali ja volim grcku bas i tamo se osjecam kao doma, s tim sto nas dom ne moze da se poredi realno
Dobro pici ova sesta godina od kad su ljudi postali tako bucni da sopstvene misli ne mozes da cujes
Malo su žešće u komplekse i ozbiljni su nacionalisti a to po ostrvima ne moš viđet no baš u region njihove Makedonije.
Tamo se definitivno mjesec dana suživota sa njima nisam osjećala ka doma.
Nego, kolika ti je sad temperatura popušta li te taj vrag :)
Najbolje da mi nismo. Kad kazem mi, eto izuzimam slovence.
Edit: Ne znam, dosadno mi da mjerim ali se pometoh a 23 mi kaze da je u sobu
Ja ne znam koji mi jer ja sam dijete Kosmosa.
DALEKA OBALA- SUSAC BLUES
Mi kao sfrj generalno. Pa sto si ti dijete kosmosa i ja univerzuma nam ne mijenja demografiju
Mi to nismo birali, a sve što birao nisi ne snosiš odgovornost dijete Univerzuma.
Odjebi Pleme.
Van Gogh - Pleme - (Audio 1999) HD
Dobroeto nego si etiketirala grke olako :)
Da, onaj period kad smo neđe izlazili iz zajednice sa Srbijom.Mislim kad smo bili neka vještačka tvorevina sa Srbijom SR Jugoslavije. :)
Inače imam odnosno čuvam sve te pasoše od Jugoslavije preko svog njenog raspada to mi je HIT.
Naročito mi je bio HIT kad smo devedesetih i to 1999 vadili porodično vizu za džermani jer mojoj majki dunulo da novu godinu provedemo u Frankfurt.A ono mi u redove i redove u Sarajevo đe su ljudi tamo u džermani zapravo emigrirali.
Dobro su te i tamo pustili. Nema to veze sa nacionalizmom. Vole grci balkan i italiju kolikonmi se cini pojacano
Inspirisan jednim videom, gledam nesto svjetsku kartu i ne mogu da vjerujem da se Italijani nisu zauzeli za Korziku koja je fizicki bliza Italiji, nego Francuskoj. Isto su se zarad interesa odrekli Nice, rodnog grada Djuzepe Garibaldija, moraju ga povratit prvom prilikom. A i Malta im je tu blizu, isto treba pod šapom Italije da bude. Znaci prvom prekompozicijom moraju zauzet Nicu, Korziku, Maltu.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Imaju gadne probleme sa Turcima bojim se nikako da im oproste Konstatinopolj.Jer ja kad sam rekla da nakon grčke želim da posjetim Istanbul oni su zapjenili sa rečenicom to nije Istanbul noi Konstatinopolj.Mislim se nosite se dođavola i vi i oni.
A viza za Tursku mi je bila nešto 10 eura i bolje su me dočekali no Grci.
I cijelu Tursku sam mogla da posjetim bez problema. :)
They Might Be Giants - Istanbul (Not Constantinople) (Lyrics)
A dje, ja im svako jutro govorim u taverni dobro jutro ocu tursku kafu i oni se naśekiraju malo i govore mi kako je to grcka kafa a ustvari je isto sto i turska kafa...
Ne zebai, kad trazis tursku u bg gledaju te mrzno... Iznervira se prodavacica koja me btw poznaje, ispod stana mi dok sam zivio gore sto ne htjedoh da kupim ono go*vno od zacin c zacina nego ocu hrvatsku vegetu... Tako da... Balkan
To je politika, najbolji drug ti uradi nesto poput toga zbog posla, bla bla... To ne postoji vise nazalost...
Jel politika ne znam, no u ovoj reklami mi je najjača suza njena.
Amaro Montenegro | La scoperta del Sapore Vero
Nisam izdrzao dulje od 2 min. Trebali su trilogiju kao KUMA napravit reklamu[emoji23]