Meni "Kvarni" iskreno nije do sale, a ne bi ni tebi bilo da znas da su te odradili i da si dva mjeseca bez vozacke i da moras da platis minimalno 300e.
Printable View
Meni "Kvarni" iskreno nije do sale, a ne bi ni tebi bilo da znas da su te odradili i da si dva mjeseca bez vozacke i da moras da platis minimalno 300e.
Popih danas i ja kaznu posle duze vremena, bila je kisha tako da sam mislio da nece biti kontrole ali avaj....
Ogranicenje 60, izmjerena brzina -84km, kazna-40e,zatrazeno sudsko odulucivanje- da , stay tuned...
Sinoc vozim pored pravnog, sve normalno, vidim peticu policijsku, iza, stanem na semafor (crveno), lagana mjuza, ono sve OK...kad vidim istog Golfa pored, policajac neki i neka policajka fufica - prozor dolje, policajac kaze dobro vece, a ova kao iz topa: vozacku i saobracajnu, a ja je samo gledam i ne mogu da vjerujem...pita me policajac: jeste li pili sto?...ja i dalje ne znam sto da mu kazem, totalno sokiran...pita opet: niste pili?...ne brate ni kapi...a dobro, gas i kroz crveno. Zaustavio je svako moguce vozilo.
Vraca sam se sa primorija u utorak, i od virpazara mercedes republicke mene i ujaka nije moga ufatit, zaustavi nas u bistrice lik veli znate li okle idemo za vama i snimamo vas, a ja i on o poslu pricu i nakrkali u jednom momentu 143, uze mu lik vozacku rekli mu kazna od 500 do 1500 na kraj izadje 500 haos, a fora je sto je mene vozio jer nemam vozacku uzeli je prije neki dan, pa cekam sud da prodjem bez kazne ;)
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
A kako se vi to oslobodite kazne, junaci
A to to su ti ovi sto ne mogu onda da podignu saobracajnu pa se cude zasto ne moze na polisu da se vozi hahaha
A sto vi ka ne poznajete nikoga u prekrajni sud? Ne platite 50 eur sucke troskove i uzmete vozacku?
Sud za prekrsaje
Kao
Sudski
Ne poznajemo
Troskovi su 30e najvise
Vozacka je u mup
30 eur troskovi 20 kazne logresno sam se izrazio al to je to.
kazne od 20e ja bas ne znam ima li vise..hahaha to ti je ono mizerno da ti daju 20e. mislim bas da ti ono cine uslugu sa 40,50.. je li ih sramota. ono ajde dobar si momak pisacu ti pojas-buc 50 ahahah :))
To je to
A i ne morajy dati daju nikakvu kaznu, tj mogu da izreknu samo opomenu
... ali vazda ispisu 50 da ne bi bilo sumnjivo :)
kolika je kazna ako mi ne radi rucna i koji je postupak,vanredni tehnicki ,skidanje tablica prijava?
Moju su uzeli zbog prekoracenja od 35khm a ujak je platio 500eur dobro smo prosli
Na koju foru si se izvuka da ti ne pise kaznu a ufatio te nez vozacke?
Poznavao mi je oca pokojnog ;)
juce ih castih 60 eur za pogresno parkiranje
Mene je jednom isto zaustavio na kraj milenijuma.. Vjerujte mi da nisam znao sto se desi odakle ljudi na sred MOSTA...i njihovo pitanje jesi li pio.. Pa tacno im treba rec - ne znam dje sam