U pravu si. Klima nam je takva da imamo 350 suncanih dana u godini uz prosjecnu temp od 30 stepeni.
Printable View
Fidele izbaci uljeza : zastava puna blokova bez tockova,zastava puna blokova bez tockova,golf 2 pun blokova bez tockova,pauk :D
Nemamo mi preveliki broj pumpi i dosta je da se udari na najjace.Nego ovo samo jedna ideja.Ima ih sigurno mnogo boljih i pametnijih(jer ova pala na pamet u roku od odma').
Ako cega imamo, to je pumpi :)
ako cega imamo to su golf 2jke. :)
naravno, kad imaš gradski prevoz (kao što ga mi NEMAMO jer poslednji autobus u 9 sati je presmiješno i za najudaljeniju provinciju a ne za glavni grad)u
naravno kad imaš platu da možeš svojoj porodici da kupiš biciklo ili vespicu (svima po komat)
naravno, kad imaš državu u kojoj je krađa kažnjiva pa samim tim ti je tvoje vozilo tj vespica i biciklo sigurno od lopova....
baš bih voljela da mi se javi neko ko je ostavio bicikl na ulici i da ga je našao posle...u mojoj zgrai nema porodice kojoj niej maznut bicikl, meni dva komada i sad živimo s biciklom kao ravnopravnim članom domaćinstva jer mi cijelu terasu zauzima
Ovako to rade Kinezi. Ne kazem da treba da se trujemo ali da radikalizujemo mjere definitivno!
http://www.source.ba/clanak/8901222230795/
Ja mislim da je prvi maj fini datum da se izadje na ulice. A vi kako ocete (ili smijete)...
Да оће покренут ово само неко, кад су оно били они протести са Ћаловићком умјесто приче идемо мирно требала се искористити ситуација и покренути тада онај народ, јер нас је доста било, да се руши зграда владе. Не би полиција смјела против толиког народа ваљда.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Na ulice sigurno nece niko izaci, nijesmo izasli ni kad smo imali 5 maraka platu ali bi se mozda bojkotom pumpi moglo nesto postici...
paljenje, rušenje i sl nema....tako da samo pazite što pišete da ne bude posle što infrakcija, okle infrakcija...
Ovo je strogo zabranjeno:
30. Pozivati na nasilje, linč ili fizički obračun protiv korisnika ovog foruma, javnih osoba, grupa ljudi, organizacija, ili privatnih lica.
31. Pozivati na vandalizam, rušenje, pljačku ili uništavanje: tuđe imovine, javnih dobara, geografskih područja (poput gradova, država ili sličnog)
Predlazem da se za termin paljenje koristi alternativa "gašenje".
Ako se taj termin i ranije koristio za isto, na forumu je sve izgorelo! :)
Ne treba nista paliti ni rusiti, treba demokratskim sredstvima natjerati vlast da popusti sa haracima...
Kao i do sada...
Demokratskim sredstvim? LOL
Bice jos ovoga. Za 5 godina pocinjemo da vracemo kredit.
Ali skupice nam se jednom sve. Za vazda!
Nema kod nas odavno demokratije kolega te se tim putem kod nas NISTA ne moze postic'.
http://www.dodaj.rs/f/v/SN/4I8cvdnZ/zotpor.png
Imamo dobru opoziciju...