ma vidio sam ja povlacenje i naravno 5e provizije itd. znam da je sitno ali je glupost tj pare su zarobljene tu... ko njihova posla. valjace za iphone aplikacije nedje aha
Printable View
ma vidio sam ja povlacenje i naravno 5e provizije itd. znam da je sitno ali je glupost tj pare su zarobljene tu... ko njihova posla. valjace za iphone aplikacije nedje aha
Da li je neko imao problema sa posiljkama iz USA poslate - USPS First Class Mail Intl. Meni dvije zadnje posiljke poslate sa dva razlicita mjesta su se izgubile.Za jednu
su mi vratili pare a ovu drugu jos traze.Pitao sam trgovca sta se to desava sa ovom postom i on mi je rekao da je nesto cuo ali ce mi reci tek kad mu posta odgovori
sta je sa posiljkom.
I jos jedno pitanje za one koji kupuju na Amazon.Nasao sa tu neku stvar koju izgleda salju za Crnu Goru i na poslednjem koraku ponudjena mi je postarina
standard-35$ ili express-45$. e sad interesuje me ova express je li to posta tipa dhl, ups i sl gdje cu ovamo imati dodatne troskove?
Posto nemam iskustva sa Amazon-om da li ovdje kao na Ebay ima zastita kupca?
http://www.amazon.com/Presto-Orville..._gw_p_t_1_0ADR
Kolko bi bio Shipping zna li ko????
Evo uradio sam ono sto je tebi bilo muka: add to cart > checkout...
Important Message Presto Orville Redenbacher's Stirring Popper cannot be shipped to the selected address.
dajte neki sajt da se mogu narucit patike a platit visom plus da je pouzdan ? :)
Nisi izabrao dobrog dostavljača:
http://www.amazon.com/gp/offer-listi...&condition=new
onog kojeg je on naveo u linku
Taj ne valja, trebalo je izabrati jedan od ovih koji nude međunarodnu isporuku.
Evo i meni stiglo onih euro ipo od verifikacije sa pp na entropay :)
Treba da mi stigne paket u vrijednosti oko 140e,poslali su ga DHL-om, i interesuje me kako mogu da izbjegnem placanje ( sto sam sad prvi put vidjeo na forum) usluge oko isporuke i oslobodjenja od carinjenja, jer ja sam vec platio posljku 40 dolara za CG...do sada mi je stizalo sve obicnom postom tako da nikad nista nisam placao sem onaj 1e. Treba li da trazim speditera ili nesto, jer stvarno pojma nemam? Nije mi jasno kako se to placa,jer kad sam bio u inostranstvo stizali su mi veliki paketi sto sam porucivao preko neta DHL-om, tipa iz Engleske za Francusku i platim preko neta 5,6 e za postarinu i to je to...
Dobodosao u CG! Pozvace te iz DHL i trazice da im uplatis 30+ eur za "otkup tovarnog lista"... ako je express posiljka, a ako je DHL standard posiljka platices u posti 4 eur kada ti postar donese listic.
Za ovo prvo trazi im da sam zavrsis oslobadjanje od carine i tako ces da izbjegnes placanje njihovog nameta. Mislim da treba da podjes do njihove stanice na aerodromu.
BTW da li ti je vrijednost 140 eur sa shippingom ili 140 eur + 40 usd? Na koliko ti je racun od prodavca?
Racun je oko 185 dolara sa postarinom, vodio sam racuna o tome da ne predje 150e,a nije express posiljka ja mislim vec DHL Super Saver (8-20 Business Days) to je ta valjda ta standardna?...Ne mogu da vjerujem sto cine ovdje em platis em ti naplate :) Kurir trebe jebote da me ceka ispred vrata, a ne ja da idem po posiljku...i jos da im se klanjam i placam, sad bas procitah sto se desilo momku za Fedex, uzas!
Dva pitanja momci , da ne listam sada kako i sto , pogledah na nekoliko zadnjih stranica ali nema odgovora .
1. Kako verifikujete paypal preko entopay-a ?
2. kako placate na amazon , ide li direktno preko kartice ili preko ento pay-a ?
Hvala
Paypal je kako kome radio- me i npr lagano s tim sto si morao imati para na entropay 2,3e da ih ono ,, provjeri,, a nekome su kasnije trazili- licna ovo ono neki fiskalni racun odavde itd. Ostalo standardno- adresa tvoja sa montenegro- i na kraj samo hrvatska
Sto se tice DHL-a pitao sam momka koji je bio u firmu kod nas. Oni naplacuju te pare ako hoces da ti oni zavrse neke papire sa carinom. Uglavnom kazete da ce te sami, podjete do njih da uzmete papire i idete u carinu.... Uglavnom mozete da zaobidjete placanje DHL-u bez problema. Ako neko bude to radio neka napise proceduru sa carinom.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Imam dva pitanja, da ne trazim..
Pokusao sam da narucim sinoc sa http://www.sportsdirect.com/ i uklopio sam sve i izbaca mi da kao banka ne podrzava to, visa electron, je li imao ko takav problem?
Druga, bitnija, stvar koja me zanima je li narucivao ko sa sportsdirecta, je li mu stizalo u CG?
Ja sam porucivao sa http://www.sportsdirect.com/ prije 2 mjeseca,samo posto tada nije mogla da stize u CG porucio sam u drugu zemlju, pa sam ih cimao nekih mjesec dana da stave CG na listu prilikom verifikacije,ali dok su je stavili ja sam sve vec nasao i obavio :) Samo nemoj da se zeznes za velicinu, tipa ja nosim sve L , al te sportske stvari morao sam uzet M, i stice ti ne brini,samo sto su oni meni slali DHL-om ...a platio sam sam sve sa Visom Hypo Banke
Je li neko narucivao sa http://www.mobilefun.co.uk/ ?
moram pofalit hong kong, svaka mi posta stize za maximum 10 dana :D
Posle masu narucenih stvari sa ebay-a i dhgate itd. Prvi put da mi ne stignu neke stvari . Jedna sa dhgate , druga sa ebaya . Na obije stvari treba da dobijem refound , sa dhgate direktno na karticu a sa ebaya na entopay . Sad me zanima koliko vremena treba da refound legne na racun ? danas sam prvi put narucio 2 stvari sa aliexpress .
Zdravo,
Ako prodavac salje robu u vrijednosti manjoj od 150 eura preko DHL Paket International da li se i u ovom slucaju radi otkup tovarnog lista itd., ili se placa samo 4 eura podizanje u posti.
Hvala unaprijed,
Pozdrav