Originally Posted by
BlackVelvet
Ima dosta propusta kod Telemacha, pogotovo se to odnosi na ovu zadnju akciju...
Sto se tice otvorenih tv kanala 6 mjeseci, tu sam i ja imao pogresnu percepciju. Akcija je ILI bez TEL pretplate 24mj, ILI bez NET pretplate 12mj, ILI svi kanali otvoreni 6mj.
Dakle ILI-ILI... i to je jasno. Ovo sam pitao Strausa i momak mi je objasnio. Dakle iskljuceni su mi svi kanali izuzev mog paketa.
Medjutim, bilo je najavljeno da ce svi kanali moci da se gledaju do kraja godine preko EON-a, promotivno.
Naravno, prije 15ak dana ostao sam samo s kanalima iz svog paketa. Kao i na TV-u.
I ne samo to...
Presao sam sa DUO NET SILVER paketa na TRIO GOLD (u okviru kojeg treba da imamo 24mjeseci otvoreno Cinestar Premiere 1 i 2 HD).
Prije 15ak dana Cinestar Premiere 1 i 2 HD su mi zatvoreni i pise da treba da se pretplatim. I na TV i na EON kanali nisu dostupni.
NatGeo WILD HD mi je takodje zatvoren i pise da treba da se pretplatim (inace je ovaj kanal dio HIT paketa, koji je dio TRIO GOLD paketa). Na EON mi je dostupan a na TV ne.
Uz sve to, kanali na TV (D3i) od 210-219 su mi izbrisani iz liste. Preko EON-a ih otvaram a preko TV-a ih nema. Probao sam reset receivera na fabricke vrijednosti ali opet isto.
Kanali nisu atraktivni za gledanje ali nema veze, ocu da su mi u listi.
Dakle ovo su ocigledno problemi tehnicke prirode koji su evidentni, ali se ne mogu rijesiti izgleda.
Prijave sam slao mailom, u poslovnicu, preko korisnickog servisa telefonom, i evo vise od 10 dana imam iste probleme, tj nijedan nije rijesen.
Sta reci...