Opet poskupljenje.....zbog ES2...e sprdnje
Sent from my S23+ using Tapatalk
Printable View
Opet poskupljenje.....zbog ES2...e sprdnje
Sent from my S23+ using Tapatalk
Mobilni ide sa 11 na 13e🫣
Mogu li da raskinem ugovor i da predjem na drugu mrezu?
Kakav fukarluk, svako malo podizu cijene i uslovljavaju, ako neces, raskini ugovor....gabelji. Ali kad imamo ovaj raspad od drzave pa omogucava ugovore i ponasanje provajdera tako da korisnik u sustini nicim nije zasticen...
Sa 9,99 dodjsmo na 12,99 za nepunih 2 godine. Osvjezilo kod operatera max
Telekom je bar povecao brzinu interneta uz povecanje od 2€..a mtel nista
A cime pravdaju ova poskupljenja svako malo?
Evo poslao sam im poruku na fb,dal moze da se raskine ugovor. 40e im placam kablovsku i ovo 13x2 za 2 broja e necu vala makar ko fidel presao na pripaid[emoji46]
Uzmes mono postaid paket i dodatak net
Mtelu je najlakše da opravda a paralelno i drugima na račun Mtela.
Prodali su sve antenske stubove Atkisu i ono što su imali free i dijelili sa drugim mrežama sad plaćaju.
Novi vlasnik je povećao cijene ka Telekom i One pa i oni ka Mtelu za one koje su u vlasništvu Telekoma i One.
Telekom Srbija je veoma zadužena kompanija i svaki prihod im je bio važan.
Ja isto mislim da su se dogovorili izmedju njih za odredjene uslove.
Povecanje brzine na box 2.1
sa 120/4 na 130/5 coaxial
sa 140/6 na 150/8 optika
Cudi me da i odrzavanje mreže od 2€ nisu povećali na 5 ili je to sledeće
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Nece ti nuditi taj paket dok sam ne trazis :) mozda se kod njih zove One. Vidi cijene dodataka. Ili ako si skupio bodova da uzmes 100 GB na godinu
Imam jedno kratko pitanje. imam neki vivax tv i nema sanse da mogu da poredjam kanale po redosljedu. Ima li neko nekakv savjet sta treba da stavim na podesavanja. Hvala
Treba mi savjet.
Mjesecima mi se internet (kucni) raspada, sada ni tv ne radi vec preko nedjelju dana(svaki kanal crn).
Njihovi serviseri ne mogu da rijese problem (sami potvrdili), navodno je problem kod ovih instalacija po dalekovodima.
Kako da raskinem ugovor prijevremeno? Treba li neki zahtjev ili samo podjem sa opremom?
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ako imas Box 2.1 mozes odmah uraditi...ako ne...obrati se prvo mtelu sa zahtjevom i napisi da ti ne radi internet..da je vise puta prijavljivan problem..i da ne moze da se rijesi...ako ne odobre..obrati se Agenciji....oni ce to rijesiti
Imam box 4.1
Hvala puno, tako cu uraditi.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ne hvalite se da je ažurirana aplikacija MOVE, ljepši interfejs [emoji16]
Nisam je ni palio ni na tv ni na box. Ajde idem da provjerim sto je bolje[emoji1787]
Na box je stara verzija. Aplikacija za telefon i android tv je ažurirana, i čini mi se da je OK
Ko ima (box)verziju softvera 8.1 ili 9 sa novim azuriranjem ne radi aplikacija
Djeluje bolje,na box koji u sobi,bolja je slika mi cini prvi utisak. Radi preko wifi,kvalitet slike u nekom trenutku je bio ocajan. Sada vidim da je mnogo jasnije. Preko app na tv i telefonu nisam primjetio razliku.