Ne ide to baš tako.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Printable View
Neka mi neko od Ni'sicana posalje broj slep sluzbe, treba mi prevoz auta od NK do HN.
I napisite mi realnu cijenu za taj slep, da znam.
Danke.
Slep, Velizar 068 266 668
Cini mi se da je 1eur/1km
Cekamo kolumnu o HN putesestviju.
Nedavno zamjenih kocionu tecnost. Majstor zavrsio po sistemu slobodnog pada. Kovnice bile perfektne...ali, popustilo na zadnju lijevu pipu za ozracivanje. Vidim kocnica smeksala... Nije to to. Izlizlo s nekih 50-60ml koliko sam i dosuo...opet istocilo jer sam nakon sipanja ukapirao da nedje pusta.
Pitanje: da li je sistem povukao vazduh i mora li ga izvlaciti drukanjem ili opet slobodnim padom? Koja je procedura?
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Drukanjem je brze ali moze i slobodnim padom.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d8a6314023.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...94615e3209.jpg
[emoji849]
ovo mora da bude reno 1/1
samo se na njih ovo desava
Daleko bilo,jel ovo realno?
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Yep... Renault... a i udisemo otrove...
Od ove jelkice se podkoruzilo ovo???
Ada bilo koji miris, kucni/za kola ako vam kapne na neku plastiku(ne mora od auta), a ne ocistite ga, ima da je pojede skroz...
Svi ti mirisi imaju alkohole, glikole, esencijalna ulja, razno razne kiseline iz citrusa itd...To jede abs/polikarbonat/akril plastiku, a kad je u auto na sunce to samo ubrza proces...
A pogodio sam da je Reno, jer nam je ovako na Kangoo-a procureo onaj Areon i sve je pojeo
Ako neko zna koja je dobra termo izolacija i gdje imam to da kupim, treba mi za jedno dostavno auto mislim na onu što se lijepi, treba mi da je postavim na krov i na lim sa strana(gdje idu stakla na putničke)
Imaš Armaflex u Home Systems Farmaci
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Samo kad Armaflex nalijepis pozdravi se skidaljem. Ona ljepljiva strana je GUBA GUBAVA.
Jedno pitanje ala Konik/Stari aerodrom neudomica....
Auto je A4, 2.0 tdi , 150 kw , sa 225000 pravih na satu, 2021.godina.
Do sada održavan u ovlaštenom servisu.
Pitanje je glede motornog ulja...nastaviti sa onim što fabrika preporučuje, dakle 508.00/509.00 specifikacije, gradacije 0w-20?
Ili sipati 504.00/507.00 0w-30 ?
Pitanje je s obzirom na predjene kilometre i žaropek i uslove pod kojim se vozi kod nas.
Sipaj ono sto preporucuje fabrika. Kakve veze ima kilometraza ako nije vozen bez ulja?
Zato jer su u nas majstori uvijek preporucivali višu gradaciju kako kilometri nadolaze.
A 508.00/509.00 nema bez 0-20.
Zato sto ti majstori ne znaju kako motor funkcionise.
Jesi li radio veliki servis na 210000?
Ne rizikuj. Njima je na 210000 interval.
A cekaj, mali servis je radjen na 205000 a sada imas 225? 20000 interval?
Po servisima je interval zamjene ulja bio na 30 iljada, kad koji, neđe iljadu dvije manje...nikad preko. Long life service..
Ulje mjenjaca na 60000.
Ulje motora ne smije preko 10000. Zaboravi long life kod nas.